2777
2789
عنوان

به نظرتون گونه هامو ژل بزنم

100 بازدید | 14 پست

۲۸ سالمه گونه‌هامم خوبه یعنی طوری نیست که صورتم لاغره و فلان اما اگه بزنم خب بهتر میشم

حالا موندم بزنم یا بذارم وقتی سنم بالاتر رفت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزن ،چهره ات مصنوعی میشه مثل بقیه دخترها به جاش به پوستت برس و اندامت

نه میخواستم خیلی کم بزنم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من ۳۸ سالمه و تو فکرشم‌.گونه هامم بدک نیست.اما مث گونه ژلی ها نیست که در هر حالت گونه دارن نیست

منم یه دلم‌میگم مثلا بذارم همسنو سال شما شدم انجام بدم

خواهر شوهر من زده ،من اصلان‌نمیپسندم

خیلی زده شاید

منم یه دلم‌میگم مثلا بذارم همسنو سال شما شدم انجام بدم

منم احتمالا نیم سیسی بزنم.خیلی کم که کسی متوجه نشه.لبامم دوسال میش زدم.ایقد کم زدم کسی متوجه نشد.بنظرم این فیلرا رو باید در جهت رفع عیوب زدکه کسی متوجه نشه باید کم زد خیلی

وقتی ژل بزنی تناسب صورتت از بین میره ،چند ماه بعد میگی خوب زاویه فکم و بعد چانه بعد زیر چشم ،حالا لب ...

دقیقا به اینم فکر کردم که نکنه عادت کنم بهش

منم احتمالا نیم سیسی بزنم.خیلی کم که کسی متوجه نشه.لبامم دوسال میش زدم.ایقد کم زدم کسی متوجه نشد.بنظ ...

مگه به گونه نیم سیسی میزنن؟

اخه من اونجایی که قصد دارم برم پرسیدم گفتن یک تا یکو نیم سی سی میزنیم هر طرف رو