2777
2789
عنوان

کایلی جنر و کندال به باباشون چی میگن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست
طرف رفته جنسیتشو عوض کرده🤣🤣 پدره از دختراش دختر تره 🤣🤣🤣

اصلا این چیزا رو می‌شنوم قشنگ فیوزام میپره 

مثلا حس کرده باید زن می‌شده ؟ 

خب لندهور تو مردی ، مرد آفریده شدی 

مردی که دوتا بچه ازت هست 

بعد یهو حس زن بودن بهت دست داده، مسخرست به خدا

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این چیزا رو می‌شنوم قشنگ فیوزام میپره مثلا حس کرده باید زن می‌شده ؟ خب لندهور تو مردی ، مرد آفر ...

عزیزم بیماری است. تا وقتی در شرایطش نیستی این طور قصاوت اصلا درست نیست .روحیاتش دخترونه بوده 

اصلا این چیزا رو می‌شنوم قشنگ فیوزام میپره مثلا حس کرده باید زن می‌شده ؟ خب لندهور تو مردی ، مرد آفر ...

من تو ایسنتا دیدم نوشته بودن 

دیده دختراش از این راه خوب درآمد میکنن اینم تصمیم گرفته اینجوری بشه😂🤣🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

عزیزم بیماری است. تا وقتی در شرایطش نیستی این طور قصاوت اصلا درست نیست .روحیاتش دخترونه بوده

ن ببین مشکل اینجاست کسی ک گرایشش فرق داره جنسیتش فرق داره 

چرا اصن ازدواج کنه و بچه دارم بشه 

من واقعا اگه بابام خودشو تبدیل کنه ب ی خانوم نمیدونم چی ب سرم میاد 

واقعا خیلی وحشتناکه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اونا اصلا صدا میزنن همو؟حرمتی ندارن برای هممیگت ( هی)

ن خب منظورم اینه دیگه کسی نیست ک برای یکبارم ک شده بگن ددی؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

وای وای 

رها کنید این حرفارو 

تعداد افرادی که واقعا نیاز به عمل دارن ، انگشت شمارن

کلا ریتم ژنتیکی‌شون مشکل داره 

خیلی‌ها به خاطر خزعبلات روانشناسی و‌ جوی که به وجود اومده اینکار رو میکنن 

مرلین منسون بارها عمل کرد 

هی خودشو زن کرد، هی مرد کرد 

بارها 

لابد اونم مریض بود! 

قضاوت چی؟!

ن ببین مشکل اینجاست کسی ک گرایشش فرق داره جنسیتش فرق داره چرا اصن ازدواج کنه و بچه دارم بشه من واقعا ...

شما برات وحشتناکه چون فرهنگ ما اینجوری نیست چون حتی اگر پسر مجرد اینکارو کنه باور عموم نظر مثبتی درباره اش نداره چه برسه مرد متاهل 

اونا فرهنگشون میپذیره کارداشیان ها هم ادمهای معمولی نیستن برای سر خط موندن هر کاری میکنن 

من تو ایسنتا دیدم نوشته بودن دیده دختراش از این راه خوب درآمد میکنن اینم تصمیم گرفته اینجوری بشه😂🤣 ...

شاید باورت نشه من بدون اینکه بدونم همین فکر رو کردم الان

این خونواده با عرض پوزش ریدن تو دنیا با کاراشون 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

وای وای رها کنید این حرفارو تعداد افرادی که واقعا نیاز به عمل دارن ، انگشت شمارنکلا ریتم ژنتیکی‌شون ...

من کاری ب بقیه ندازم 

فقط راجب بابای این دخترا حرف زدم 

فقط خواستم بگم بیماریه و اختلاله

من کاری ب بقیه ندازم فقط راجب بابای این دخترا حرف زدم فقط خواستم بگم بیماریه و اختلاله

بنده هم عرض کردم ، فقط تعداد خیلی کمی هستن که واقعا اختلال فیزیکی یا هورمونی دارن و میشه قطع به یقین گفت که باید عمل تغییر جنسیت بدن! 

بقیه صرف اینکه بعضا فقط حس میکنن نباید زن میشدن یا حس میکنن نباید مرد میشدن! اینکارو انجام میدن که بسیار هم تبعات داره براشون 

مصرف داروهای سنگین و آنتی بیوتیک و ......