2777
2789
عنوان

چرا خدا ساکته

48 بازدید | 2 پست

شوهر من یک ادم تنوع طلب چشم چرون هوس باز 

ک نمیخاد زن و بچه داشته باشه میخاد هر روز با یکی باشه

نسبت ب زن بی مسئولیته برای خوراک پوشاک تفریح مریضی هیچ چیز زن ن وقت میذاره ن اهمیت میذه 

این اقا سنتی امد خاستگاری من 

منو گول زد تظاهر کرد ب مذهبی بود تظاهر میکرد ب چشم پاکی ک من ضعف میکرذن برای چشم پاکیش

تظاهر میکرد ب مذهبی بودن الانم میکنه 

اما دروغ بود یه پرده بود برای اینک قایم کنه خود کثافتشو پشتش 

و بسیار حسود هست ب برادر ۴سال کوچکتر خوذش ، دید اون رفته خاستگاری و جواب مثبت گرفته سریع اومد خاستگاری ، شوهر من خونه ماشین شغل داشت می تونست سریع عقد و عروسی کنع اما اون براذرش چیزی نداشت ، یکم طول داد تا بتونه مالی فراهم کنه ، این اقام دقیقا عقد و عروسی با اختلاف یک روز از براذرش کرد ، بعد ک زنش شذم دیذم ن خونه میاد ن مسیولیت پذیز ، خرابه زن بازه خانوادش بد هستن ازار میکنن نقشه میکشن اذیتم کنن و اونم طرف اوناس میگ خانوادمن کتک میزد توهین تحقیر بذدهنی من رفتم قهر نیومد دنبالم اموالش ب نام خانوادش بود مهریه م شد سالی یک سکه و طلاقم نداده چندساله ، الان چندساله من تنهام حدود ۴ ساله نیاز جنسی عاطفی نیاز ب بچه داشتن و.... و اونم اموالش ک زیاذم هست و پولذار داره هر روز زن بازی ش به راهه ، خونه مجردیش داره ، چیزی ک میخاست از اول ، در خدمت مادر و خاهرشم هست کاراشون میکنه میبره میاردشون و خانوادش از اول عروسی مون دلشون میخاست طلاقم بذه با زبون میگفتن ک دوست دارن جدا بشع پسرشون تا مثل قبل همش پیش شون باشه و کاراشونو کنه و ببره و بیاردشون و به آرزشون رسیدن ، هم شوهرم بد و بدجنس بود و ظلمم کرد هم مادر و خاهراش بذ و بدجتس بودن و ظلمم کردن ۴ سالع زندگی من جهنم کردن زنذگی خودشون گل و بلبل هست

و منی ک مظلوم و بی زبون بودم ۴ سالع تنهام و غصه میخورم

۴ سالع ب مردی نگاه نکردم بااینک خوشکلم و هر حا میرم مردا میخان بچسبن بهم

۴ سالع پا کج نگذاشتم 

چرا خدا ساکته نابوذشون نمیکنه؟

خدا میبینه

مطمئن باش جوری به زمین گرم میخوره که نمیتونه بلند شه

دیدم که میگم

چوب خدا صدا نداره زمین گرده یه روزی میچرخه میچرخه میچرخه همینا رو یجوری تو کاسه شون میزاره که فکرشتم نمیکنی با خودت میگی واقعا خدایی خدا هستیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.