شوهر من یک ادم تنوع طلب چشم چرون هوس باز
ک نمیخاد زن و بچه داشته باشه میخاد هر روز با یکی باشه
نسبت ب زن بی مسئولیته برای خوراک پوشاک تفریح مریضی هیچ چیز زن ن وقت میذاره ن اهمیت میذه
این اقا سنتی امد خاستگاری من
منو گول زد تظاهر کرد ب مذهبی بود تظاهر میکرد ب چشم پاکی ک من ضعف میکرذن برای چشم پاکیش
تظاهر میکرد ب مذهبی بودن الانم میکنه
اما دروغ بود یه پرده بود برای اینک قایم کنه خود کثافتشو پشتش
و بسیار حسود هست ب برادر ۴سال کوچکتر خوذش ، دید اون رفته خاستگاری و جواب مثبت گرفته سریع اومد خاستگاری ، شوهر من خونه ماشین شغل داشت می تونست سریع عقد و عروسی کنع اما اون براذرش چیزی نداشت ، یکم طول داد تا بتونه مالی فراهم کنه ، این اقام دقیقا عقد و عروسی با اختلاف یک روز از براذرش کرد ، بعد ک زنش شذم دیذم ن خونه میاد ن مسیولیت پذیز ، خرابه زن بازه خانوادش بد هستن ازار میکنن نقشه میکشن اذیتم کنن و اونم طرف اوناس میگ خانوادمن کتک میزد توهین تحقیر بذدهنی من رفتم قهر نیومد دنبالم اموالش ب نام خانوادش بود مهریه م شد سالی یک سکه و طلاقم نداده چندساله ، الان چندساله من تنهام حدود ۴ ساله نیاز جنسی عاطفی نیاز ب بچه داشتن و.... و اونم اموالش ک زیاذم هست و پولذار داره هر روز زن بازی ش به راهه ، خونه مجردیش داره ، چیزی ک میخاست از اول ، در خدمت مادر و خاهرشم هست کاراشون میکنه میبره میاردشون و خانوادش از اول عروسی مون دلشون میخاست طلاقم بذه با زبون میگفتن ک دوست دارن جدا بشع پسرشون تا مثل قبل همش پیش شون باشه و کاراشونو کنه و ببره و بیاردشون و به آرزشون رسیدن ، هم شوهرم بد و بدجنس بود و ظلمم کرد هم مادر و خاهراش بذ و بدجتس بودن و ظلمم کردن ۴ سالع زندگی من جهنم کردن زنذگی خودشون گل و بلبل هست
و منی ک مظلوم و بی زبون بودم ۴ سالع تنهام و غصه میخورم
۴ سالع ب مردی نگاه نکردم بااینک خوشکلم و هر حا میرم مردا میخان بچسبن بهم
۴ سالع پا کج نگذاشتم
چرا خدا ساکته نابوذشون نمیکنه؟