2777
2789

نی نی یار قشنگم نترکون تاپیکمو ی سوال دارم فقط درجهت کمک،اینا میخوام

بچه ها من بای پسری توی رابطه ام و اون پسر سربازه توی خدمته

ولی جدیدا اصلان هیچ پیامی دریافت نمیکنم و بهش هم میگ ها میگه یا کار دارم یا خوابم یا میگه من با چت اصلان حال نمیکنم فقط،تماس خیلی دوست دارم بیشتر تماس بگیرم تا چت کنم

بنظرتون چی بهش بگم ک خودش مشتاق بشه پیام بده من بلد نیستم سیاست تو

ولی نمیخوام ازدستش بدم چون بعضی از اخلاق هاش خوبه 

قبلان خیلی پیام میداد ولی الاننن😅

نمیدونم باهاش چکار کنم 

سرباز اونقد دغدغه داره که حس و حال هیچی نداره،اونجا هم همش نمیتونه گوشی بگیره دستش که

ارع خودشم گفت اگر مرخصی میگرفتم ک بیست چهارساعته بهت پیام میدم

بنظرت قبلان ک زنگ ک میزد  ساعت12شب ولی الان ن بنظرت از خستگی،زیاد ک  دیگ تااون ساعت نمیتونه تماس بگیره 

ی سوال راسته ک ی،هفته پسته ی هفته ن?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع خودشم گفت اگر مرخصی میگرفتم ک بیست چهارساعته بهت پیام میدمبنظرت قبلان ک زنگ ک میزد ساعت12شب ولی ...

خب ممکنه الان پستش شب شده نمیتونه زنگ بزنه یا خستس،والا هر جا یه یجوره بستگی داره کجا افتاده باشه بعضی جاها یه روز در میونه و‌۲ساعت پست ۴ ساعت استراحته

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

شهرو نگفتم، ارگان منظورمه و اینکه خودش کجاییه و چند وقته رفته سربازی؟

بنظرت چه پیامی بدم

ک بشه مثل قبل?

مثلان یکم توجه کنه یا زنگ بزنه چون معمولا من،زنگ میزنم ن اون 

خودش نمیدونم ولی توی سبزوار زندگی میکنه همونجا هم خدمته 17ماهگفت خدمت نزدیک21ماهه

چند وقت یبار حرف میزنین؟

بنظرت چه پیامی بدمک بشه مثل قبل?مثلان یکم توجه کنه یا زنگ بزنه چون معمولا من،زنگ میزنم ن اون

همیشه تو زنگ میزنی؟؟؟

خوب کم کم شه هروقت دیروز😀😃ی روز درمیون یا فرقی نمیکنه

اینقد بی تابی نکن پس اگه دیروز حرف زدی،سربازی و هزارتا دردسر،رابطتتون پایدار باشه🙏🙏🌺🌺

یعنی درگیره?ایشالله😃دعا کن ک سرد نشه،ازم

درگیره واقعا،ولی بعد سربازی درگیریا تازه شروع  میشه ،سرد که نمیشه