2777
2789

دامپزشک ها حتی معاینه ی قناری قبول نمی کنن چون خیلی کوچکه میگن اصلا از بدنش سر در نمیارن

من احتمال میدم چون جفت گیری کردن چند بار الان با این میزان کف قفس پف کردنش و تلاش برای دفع، تخم توی بدنش گیر کرده باشه

بنظرتون چه ماده ی غذایی بهش بدم؟ هعییی چیکار کنم

برو از پرنده فروشی ها بپرس 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزائونش

یکم مساژ بده دم باسنشو چربش کن بازش کن

استغفرالله

ولی جدی گفتم

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

بکیرش تو دستت از شکم به پایین یواش یواش ماساژ بده تا خارج شه وگرنه میمیره

دوستم میگه همین کارو با قناریش کرده، تخم تو شکمش شکسته و نصفه خارج شده و دو ساعت بعد میمیره😭همش می ترسم بهش دست بزنم بدتر بشه

خیلی خوبه که انقدر دقت داری و سریع متوجه حالت غیرعادی قناریت شدی ❤️
شرحی که گفتی — پف کردن، تلاش برای دفع، و سابقه‌ی جفت‌گیری — کاملاً می‌تونه نشونه‌ی گیر کردن تخم (Egg binding) باشه، که وضعیت اورژانسی در پرندگان کوچیکه.
من می‌نویسم دقیق چیکار می‌تونی بکنی در خونه تا حد ممکن کمکش کنی 👇

اگر حتی یک دامپزشک پرندگان (avian vet) در شهر یا اطراف هست، حتماً تماس بگیر و بگو مشکوک به گیر کردن تخم هستی.
چون اگه تخم تا چند ساعت بیرون نیاد، پرنده ممکنه ضعیف بشه و حتی تلف بشه.
ولی اگر فعلاً دسترسی نداری، این کارها رو در خانه انجام بده:

1. گرما بده:
    • قناری رو در یه قفس یا جعبه‌ی کوچیک‌تر بذار.
    • دمای محیط رو بین ۳۰ تا ۳۲ درجه سانتی‌گراد نگه دار (نه بیشتر!).
    • می‌تونی از چراغ مطالعه با فاصله مناسب یا پد گرم‌کن استفاده کنی.
    • گرما باعث شل شدن عضلات و کمک به خروج تخم میشه.
  2. رطوبت بده:
    • رطوبت هوا رو بالا ببر (مثل گذاشتن ظرف آب گرم نزدیک قفس یا بخار ملایم).
    • حتی می‌تونی قناری رو برای چند دقیقه در حمام بخار (نه داغ) بذاری، مثلاً در حمامی که دوش آب گرم بازه و خودش در قفسه‌اشه — اما مستقیم زیر آب نه.
  3. چربی ملایم برای دفع:
    اگر واقعاً مطمئنی تخم نزدیک مخرجشه (می‌تونی تورم زیر شکم یا نزدیک مخرج رو ببینی)،
    با پنبه و کمی روغن زیتون گرم (نه داغ) یا روغن نارگیل، خیلی ملایم اطراف مخرج رو چرب کن.
    ⚠️ مراقب باش فشار ندی یا تخم رو لمس نکنی.
  4. غذا و مواد معدنی:
    • سفیده‌ی تخم‌مرغ آب‌پز خرد شده بده (پروتئین سبک).
    • مقدار کمی پوست تخم‌مرغ خردشده یا پودر صدف (کلسیم) خیلی مهمه.
    • سبزیجات نرم مثل برگ کاهو یا اسفناج خیلی کم.
    • قطره‌ی کلسیم مخصوص پرنده (از پت‌شاپ) اگر داری، چند قطره در آبش بریز.
  5. استراحت کامل:
    • در محیطی آرام، بدون استرس و صدای زیاد بذارش.
    • نور ملایم و بدون مزاحمت.

اگر این موارد رو دیدی، حتماً باید سریع دامپزشک ببینتش حتی اگه فقط دامپزشک عمومی باشه:

• تنفس سخت (نفس‌نفس زدن، دهان باز)
  • ضعف زیاد یا بی‌حرکتی
  • بیرون‌زدگی از مخرج
  • خون یا مایع از مخرج

سلام عزیزم حتما ببرینش پیش یه دامپزشک یا پرنده فروش باتجربه. منم مرغ عشق بی زبونو عزیزمو سراین قضیه از دست دادم.با اینکه با دامپزشک مشورت کردیم.حتما ببرش.وگرنه میمیره دورازجون.

هرچند که همه باید در نمایش خیمه شب بازی بزرگ زندگی، شرکت کنند و نخی را که با آن ما را به حرکت وامیدارند حس کنند، اما در اعتقاد به این تفکر والای فلاسفه که از دیدگاه ابدیت هیچ چیز واقعا مهم نیست و همه چیز در حال گذر است، آرامش و آسودگی‌ وجود دارد.