2777
2789

چند باره از اول ازدواج همینطوریه من ک جوابشو میدم با ناراحتی هم نشون میدم ک ناراحت شدم از دسش 

از دلم در میاره اما ب چ درد میخوره 

مثلا پارسال پدر شوهرم ۵ یا ۶ ماه مداوم  از محل میومد کار داشت بردیمش محلات دندون مصنوعی گذاشت چند ساعت راه بود خودم همش رانندگی کردم شوهرم فقط خوابید 

من اینهمه احترام اینهمه غذا و چای و هر چی دلش میخواست درست میکردم بهش میدادم بیچاره خیلی مهربونه پدرشوهرم

هفته اخری ک میخواست بره من دیگه واقعا خسته شده بودم هوا گرم بود کولرمون جواب گو نبود حموم داخل پذیرایی هستش نمیشد هی تند تند برم 

ب شوهرم گفتم من کم اوردم دیگه دیدم فقط همین جمله رو خیلی اروم خیلی ب من میگع تو اندازه فلانی ک یکی از عروسای داییش هستش نیستی داییمو دوسال نگه داشت و فلان و بهمان تو احترام پدره منو نگه نداشتی خیلی ناراحت شدم انقدری ک لهنش بد بود مامانم خونمون بود اصلا نفهمیدم چی شد رفتم تو اتاق انقدر زدمش خیلی بد بود 

یا مثلا داداشش چقدر خونمون بود من اصلا چیزی نمیگم چون مثه برادر خودمه 

مادرش چقدر اومده خونمون یه سری چند ماه خونمون موند ه بود هی میگفت من کلا دوروز اونجا بودم وقتی ب شوهرم گفتم میگفت تو تقویم تیک زدی مگع 😐 

چند وقت پیشم من گفتم روغن ماشینو خودت عوض کن من سختمه تا نمایندگی برم و برگردم میگفت واسه اولین بار یکاری میخوای انجام بدیا در صورتی ک از اول تا الان فقط یه بار شوهرم برده ماشینو همش خودم میبرم 

مثلا یه سری کارایه دیگه میکنم ک بعدا میگه هیچوقت هیچ کاری نکردی 

خیلی دلخور میشم گاهی از حرفاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد بها نده نزار براش عادت بشه هرگز تمامت را رو نکن تمامت کنند رهایت میکنند

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

زیاد بها نده نزار براش عادت بشه هرگز تمامت را رو نکن تمامت کنند رهایت میکنند

دقیقا همین کارو میکنم اون روز مادر شوهرم خونمون بود تخم مرغ شکستم صبش پدرشوهرم اومد 

مادرشوهرم میگفت ابگوشت بزار یا مرغ اون دندون نداره گفتم باشه رفتم ماکارانی گذاشتم 😂بزار بفهمه فرق احترام و بی احترامیو دلم خنک شد

شوهر من که یه نمک نشناس،، بی چشم و روی، شیر ناپاک خورده ای! 

جوری که بعد دوازده سال جلو چشمام بمیره عین خیالم نیست از بس دلم شکسته و سرد شدم 

شما هم از این به بعد خوبی بی جا نکنی 

یه مثالی هست میگن هرجا دلت بسوزه،،، مطمعن باش بعدش ک و نت میسوزه 

ولی یه چیزی هم بهت میگم خواهرانه 

مثل گاو هفت من شیر نباش! 

که کلی شیر میده آخر سر یه لگد میزنه بهش همه رو میریزه!! 

شما هم که این همه کار رو میکنی،،، سعی کن خودت رو کنترل کنی آخر سر یه نیش نزن  یا یه منت نزار که همه چی رو خراب کنی! 

چون زیادی خدمات میدی توقعشون و بردی بالا.اصلا لازم نیست انقدر به خاطر اونا خودت و اذیت کنی همیشه تعا ...

اره دقیقا من خانوادشو مثه خانواده خودم شاید بیشتر دوس دارم این پررو شده کلا دیگه کاری براشون نمیکنم 

شوهر من که یه نمک نشناس،، بی چشم و روی، شیر ناپاک خورده ای! جوری که بعد دوازده سال جلو چشمام بمیره ع ...

خدا لعنتشون کنه ادم دلش میشکنه 

اخه من چیزی نگفتم خودش با تاب شورتک جلو کولر ابی نشسته بود خونمون یه جوریه بار ب من نمیخورد تو اشپز خونه ده دیقه خودش اومد بالا اجاق گاز گفت وای چ گرمه رفت زیر کولر اخر سری من رفتم تو اتاق گرما زده شده بودم گفتم برید دیگه دیدم شروع کرد ب حرفای نمک نشناسی منم وایسادم باباش ک رفت حرصمو خالی کردم سرش