2777
2789

یکسال باهم بودیم

بهش گفتم یا ازدواج یا کات از رابطه پنهانی خسته شدم اونم شهر کوچیک 

اولش گفت وای شوکه شدم نمیدونم چی بگم و... تا چندروز درست حرف نمیزد

بعد ازم خاست دست بذارم روی قرآن درمورد ازدواج سابقم ک با شوهر سابقم قبل عقد دوست نبودیم

بعد گفت خانوادم باید راضی باشن دوسه هفته مهلت خواست ک یهو مادرش رفت پیش مادرم و با عصبانیت گف ب دخترت بگو روی خوش ب پسرم نشون نده من ارزوها دارم براش( چون من جداشدم پسرش مجرده) و مادرمنم از همه جا بیخبر کلی اعصابش خرد شد گفته بود واگذارش ب حضرت عباس اگه قبول کنه

بعد من کات کردم حال جفتمون بد بود برگشتیم فک کردم میخاد بازم تلاش کنه راضیشون کنه اما گفت مادرم قلبش خرابه دیگ نمیتونم بهش فشار بیارم .منم باز کات کردم.بعد کات با خواستگارم حرف میزدم ک خیلی باهام روراست بود خیلیم عاشقم بود.رفتم دیدمش بیرون.یهو آقای اولی برگشت و گفت خانوادم دارن راضی میشن منم فک کردم کوتاه اومدن.ب خواستگاره جواب رد دادم گفتم باشه ولی دیگ همدیگرو نمیبینیم مث قبل نمیشیم تا راضی بشن یا اگرم نشدن ک هیچی ولی تولدش بود و خیلی اصرار کرد بازم همدیگرو دیدیم دیگ الان جوری شده همش میخاد منو ببینه خییلی خیلی ابراز علاقه های شدید و اغراق امیز میکنه از طرفی میگه سه بار سه مرحله با خانوادم صحبت کردم راضی نشدن اما مث قبل دعوا و داد بیداد نمیکنن نرمتر شدن🤔خودشو مالک من میدونه و دوست نداره خواستگار راه بدم.

فک کرده بودم خانوادش دیگ راضین اما توی این دوسه ماه فقط سه بار حرف زده بقول خودش .و از بس ک پیگیر منه و میخاد منو ببینه همش خستم کرده.

اون خواستگاره رو فک میکنم اشتباه کردم ک رد کردم( اونم مجرد بود) اما شرایط اولی برای ازدواج بهتره و اگه خانوادش راضی بشن عقلانی تره

شما جای من بودین چیکار میکردین

حق دارم دلسرد باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسرت بدرد نمیخوره. ازدواجم بکنید با این خانواده پشیمون میشی بیخیالش شو

خیلی خیلی اظهار عجز و اه و ناله میکنه نمیذاره بزور میخاد بیاد پیشم میخاد باهاش بمونم 

بیخیال این مورد شو. بدرد نمیخوره . بعدا مدام بهت میگه التماسم کردی. (هرچند نکرده باشی...)

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بیخیال این مورد شو. بدرد نمیخوره . بعدا مدام بهت میگه التماسم کردی. (هرچند نکرده باشی...)

الان خیلی خودشو مشتاق ازدواج نشون میده و فقط میگه خانوادم مانع هستن همش میگه کاش پیشم بودی کاش راخت میرفتیم بیرون کاش.... انشاالله ازدواج کنیم ازین حرفا

ولی من اونموقع کدمبخاستم اینا رو ازش بشنوم نمیگف

الان خیلی خودشو مشتاق ازدواج نشون میده و فقط میگه خانوادم مانع هستن همش میگه کاش پیشم بودی کاش راخت ...

احتمال زیاد داره بازیت میده . اخلاق و رفتارش چطوره؟

درکل اگر ادم خوبیه کار درست حسابی داره و خودت مایل به ازدواج باهاش هستی بهش بگو  تا پیش قدم نشدن خانوادش ،جدی ش نمیگیری

اگرم صرفا  از رابطه دوستی  راضی هستی و اوکی هستی که هیچ....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
احتمال زیاد داره بازیت میده . اخلاق و رفتارش چطوره؟ درکل اگر ادم خوبیه کار درست حسابی داره و خودت ما ...

همه چیش خوبه خونه شغل ماشین

اخلاق شخصیت و سالمه

اما احساس میکنم اولش خیلی بهم بی احترامی شده هم از طرف خودش هم خانوادش 

احساس میکنم ارزش نداره ک صبر کنم براش 

نمیدونم

و تلاشی که باید رو نمیدونم میکنه یان

همه چیش خوبه خونه شغل ماشیناخلاق شخصیت و سالمهاما احساس میکنم اولش خیلی بهم بی احترامی شده هم از طرف ...

ما خانوما اینجور مواقع خوب میفهمیم طرف چکارست...دلش کدوم وریه راست میگه یا دروغ

منتهابا علم به اینها بازم چشمامون رو روی حقیقت میبندیم

ولی یچیزی ، خانواده خیلی مهمه . اینکه به عنوان عروس بپذیرنت یانه... اگر ناراضی باشن مورد زیاد دیدم که چقد اذیت شدن...