برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7872 عنوان اگه بهتون بگن بیا لواسون کار کن حقوقتو میبریم بالا ولی دیگه بهت مرخصی نمیدیم میرید 98 بازدید | 11 پست ؟ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. دیروز | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7872 من همینطوریشم خانوادمو خیلی کم میبینم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7872 نه آره فک کنم اصن شدنی نیسمرخصی در ماهمو میکنه دو تا نیم روز فقطط آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7872 الان کارت چیه چند روز بیکاری کادر درمانهمیشه میرممیتونم مرخصی بگیرم ولی میدونم ن کسی جام وایمیسه ن مثه من کارو انجام میدنب خاطر وجدان کاری میرم ولی میگم اگه از روی اجبار باشه ممکنه نتونم از پسش بربیام آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
مرمربابام عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 674 کادر درمانهمیشه میرممیتونم مرخصی بگیرم ولی میدونم ن کسی جام وایمیسه ن مثه من کارو انجام میدنب خاطر و ... بیمارستان مهرآیین میگه بیا
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7872 بیمارستان مهرآیین میگه بیا ن چطور؟ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
مرمربابام عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 674 ن چطور؟ گفتی مادر درمانی بیمارستان مهرآیین لواسون فکر کردم قرار بری اون می صرفه
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7872 گفتی مادر درمانی بیمارستان مهرآیین لواسون فکر کردم قرار بری اون می صرفه ن اون نیس عزیزم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.