2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38729 بازدید | 1115 پست
اینجاس که زن های باهوش باید بگن نه طبق روال عادی و درچهارچوب وظایفت کارتون روانجام بدید و تفاوت جنس ...

برابری حقیقی هروقت اتفاق افتاد چشم میگیم

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

من حداقل هیچ وقت این‌حسو نداشتم.مثل بقیه باهام رفتار شده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب اکثریت رو مطرح کردم هیچ موضوعی قطعی صددرصد نیست

ولی اکثریت نیست.میدونم کیا کارشون زودتر راه میفته.میبینم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من خانومم خیلی از جاها برای استخدام رفتم مردها رو انتخاب کردن خیلی این تجربه رو دارم.

خب اونی که میخواسته استخدام کنه از شانس شما آدمه میزونی بوده 

فهمیده که مرد نون اوره خونه هستش 

اونا رو واجب تر دونستن

دوستم عمل کرده اون سربالاتر و نازک تره البته بهش خیلی میاد اره خیلی حرف شمارو بهم زدن ک نیمه فانتزی ...

هرچی طبیعی تربخدازیباتر مثلااوناک مث خوک میشه بینیشو خیلی بده

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

جسارتا یه سوال؟شما تا حالا سفر این کشورها رفتید؟دوست و فامیل نزدیک دارید اونجاها؟یا خودتون زندگی کرد ...

عزیزم... من که آمار نمیدم!! من که تعداد مشخص نگفتم .. اماری هست که خودشون میدن! مگر تجاوز در خیابان اتفاق میفته که من یا فامیلم توی خیابون ببینیم؟! زندگی هم نکردم ولی اگر غربیها درباره ایران یه آمار بدن چطور میشه منبع و رفرنس ، اما اگر برای خودشون بدن ما باید اونجا خودمون یا فامیلامون زندگی کرده باشیم! این چه استدلالی هست. 

فرض حالا اصلا زندگی کرده باشیم و چنین موردی رو ندیده باشیم آیا وجود نداره و اتفاق نیفتاده؟! ما ایران زندگی کردیم و الحمدلله برای خانوادمون و فامیلامون اتفاق نیفتاده پس نیست؟!

عه تو شهر ما یه آقایی رئیس بانکه ،بعد یه مقدار چیز تشریف داره ۳ ۴ تا زن داره .هر کی بره بانک باهاش گرم بگیره بهش وام میده .یبار کار مادرمو راه ننداخته بود همسایه ها به شوخی میگفتن ایندفعه تیپ بزن برو کارتو انجام بده

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین