2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38729 بازدید | 1115 پست
تا همون ص 20 خیلی خوب داشتیم هم نظری میکردیم بعدش دیگ بی ادبیا شروع شد خودمم هی رفتم حرفامو خوندم نک ...

دقیقاا یهو جو عوض شد اصلا

دلمم میسوزه از طرفی یه نفر چقدر ممکنه آسیب دیده باشه تو محیط نا امن بزرگ شده ،چقدر تحقیر شده،چقدر مورد سواستفاده بوده که حتی خودشم متوجه نیست چقدر تو منجلاب و افکار سیاهه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاا یهو جو عوض شد اصلادلمم میسوزه از طرفی یه نفر چقدر ممکنه آسیب دیده باشه تو محیط نا امن بزرگ شد ...

خلاصه ب منو تو خیلی توهین شد بیا حلالشون نکنیم خخخ

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

اقا من خودم بین زن و مرد فرق میزارم خانوم باشه کارشو راه میندازم کلا خانوما صادقترن ربطی به خوشگلی ...

خب بخدا جایی از حرف منم بحث خوشگلی نبود کلی گفتم 

دقیقا تو چند صفحه قبل گفتم نوع بیان مهمه مردا زور میگن اکثرا مغرورانه دستور میدن بالعکس خانما 

حالا خیلی وقتاهم ممکنه نوعش متفاوت باشه این میتونه زیبایی خانم استایل قشنگش یا تمیزیش یا احترام ب اون خانم و یا شایدم دلسوزی باشه

یه چیزم هست مردها تو این مراکز نوع برخورد مغرورانه یا دستوری دارن و به مزاج کارمند محترم خوش نمیاد ا ...

اره به خدا همینه   به خدا  درس میگی    خانمها  تو کار واقعا کم  نمیزارن   ولی   دیده   نمیشن  واقعا مظلوم واقع میشن    انصافا حتی  تو  رانندکی  هم  ملایم تر و با  گزشتن   ولی  ببخشید  اسممون   در رفته     اینم  بگم    محبتمونم  بی ریاس  و دنبال  دلیلی  برا  انجام  کار خوب  نداریم به قول یکی  از همکارام  که  معاون  هست  بهم میگی   تو   بسیجی وار   کار میکنی

افرین نمیدونم برای شما قابل پذیرش هست یا خیر من میگم وقتی داره کارمو راه میندازه به صرف خانم بودنم د ...

واقعا همینه       نباید همشم  دنبال  حاشیه  و حرفو  حدیث  بود    بابد   واقع بین باشیم   بالاخره   شایدم یکی  از روی  وظیفه  شغلیش  و  تعهدش  هم خوب برخورد میکنه  هم  خوب  رفتار  میکنه     باید   اینارو هم دید   کاملا موافق حرفتون  هستم  و     مید ونم  درک و فهم بالایی  از این  موضوع دارید

اره به خدا همینه به خدا درس میگی خانمها تو کار واقعا کم نمیزارن ولی دیده نمیشن واقعا ...

روزیتون حلاله امیدوارم به موازات کاری  میکنید ده برابرش برگرده ب زندگیتون

اسی من دو روزه به تاپیکت سر می زنم

چیزی که در کل دستگیرم شد بذار بگم: 

اول این که بخشی از آقایون جامعه واقعا مرد هستن به معنای واقعی و اون حس حمایتگری رو دارن

یادم نمیره خیلی جوون بودم و بچم کوچیک بغلم بود از لب جدول خواستم بیام پایین برای تاکسی، پام گیر کرد با زانو محکم خوردم زمین فقط بچه رو گرفتم که نیفته بچه زد زیر گریه خودم هم درد داشتم و خجالت خدا شاهده چند تا خانم تو ایستگاه بودن فقط نگاه می کردن بعد زمان کوتاهی یه آقای جوون و ترتمیز که الهی هر جا هست خدا خیرش بده اومد بچه رو از بغلم گرفت آرومش کرد تا من خودمو کیفمو جمع و جور کردم و ... و تشکر و خداحافظ تمام! لباس و آرایش و پوششم هم عادی و البته مرتب بود.

میخوام بگم آقایون واقعا رحمشون بیشتره ولی خانما در حالت عادی یه پدرکشتگی با هم دارن از همین تاپیکم مشخصه

طولانی شد بریم کامنت بعدی

دوم این که بله قطعا زیبایی و پوشش و ظاهر خانم و البته هرکسی مهمه

اصلا اولین چیزی که هر کسی تو برخورد اول از ما می بینه ظاهر هست این غیرقابل انکار و خب همه ما از آدم زیبا خوش پوش و آراسته و صد البته خوشبو خوشمون میاد این یه اصله و هرکسی بگه جز این هستم عجیبه

خب طبیعتا این جاذبه تو جنس مخالف بیشتره

خود من که خانم هستم ناخودآگاه وقتی یه ارباب رجوع آقا میاد که بوی عرق میده، بوی سیگار میده نامرتب و اصلاح نکرده هست تا یک آقای مرتب و اتوکشیده و البته مودب، خب برخورد با دومی برام خوشایندتر بدون هیچ کشش جنسی. یک لذت فطری هست.

خب شما هم زیبایی از نوع جذاب نه جلف و پلنگ هم آراسته طبیعتا این اتفاق زیاد براتون میفته

باز کامنت بعدی...