2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38731 بازدید | 1115 پست
الحمدلله همسر من تو ۱۵ سال زندگی جوری بوده که حتی ثانیه نه شک داشتم بهش نه چک کردم.همکار خانم هم دار ...

خداروشکر 

میگن به خاطر استایل یا چهره ممکنه مورد توجه قرار بگیرن نه ک خوشگل کنیم ک رابطه بگیریم 

باید از اول بحث میبودین یه جاهایی از بحثارو نبودین بعد طرف در اون راستا حرفی زده ک موجب ابهام برای یه عده شده

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

طی این همه سال حتی یک بار به خاطر خانم بودنم کارم زودتر راه نیفتاده. آخرین بار برای یه کار ساده اینقدر اذیت کردن و ادا درآوردن آخر مجبور شدم وکیل بگیرم چون حوصله سر و کله زدن با اداره ها و تحمل کردن اداهاشون رو نداشتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر میگن به خاطر استایل یا چهره ممکنه مورد توجه قرار بگیرن نه ک خوشگل کنیم ک رابطه بگیریم باید ...

وقتی زن از خونه خوشگل میکنه میره بیرون یعنی هدفش جلب توجهه

بعدش وقتی میره پیش یه مرد که به قول خودش هوله و پذیرایی میکنه مطمئنا در رفتار این خانم چراغ سبز رو دیده 

هیچ مردی محض رضای خدا که این کارا رو نمیکنه

حالا بدبختا به همین حد خوش و بش هم راضی ان

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
طی این همه سال حتی یک بار به خاطر خانم بودنم کارم زودتر راه نیفتاده. آخرین بار برای یه کار ساده اینق ...

ببین  همه جا ک اینطور نمیشه اما خیلی این اتفاق رایجه 

مثلا من یه جا لوکیشنم نمیاورد دادم مامور اتش نشاننی اسنپ زد و تا بیاد جلو اتش نشانی منتظر موندم دو باره اقاعه اومد گفت بیاین داخل گوشیتونو میزنن گفتم ن ممنون منظور از داخل محوطه بود بعد اومد گفت اگر شیفت نبودم نمیزاشتم اسنپ بگیرین درست نیست معطل شین و دیگ نه متلکی انداخت نه شماره ای خواست و... 

وقتی زن از خونه خوشگل میکنه میره بیرون یعنی هدفش جلب توجههبعدش وقتی میره پیش یه مرد که به قول خودش ه ...

از نظر شما هر حرکتی زن بزنه خرابه 

من صحبتی با شما ندارم والا نمیدونستیم باید زشت بریم بیرون ک جلب توجه محسوب نشه 

عموما با این دست خانما بحث نمیکنم چون چارچوب فکریشون خیلی متفاوت از منه 

من هم که چادریم و اصلا اهل آرایش نیستم کارم رو زود راه میندازن به نظر من احترام گذاشتن به جایگاه زن ...

بله منم نگفتم حتما هدف چیز دیگ  ای هست تو توضحاتم گفتم فقط این مورد هست ولاغیر

حالا یه عده میگن درستی چاری هست ولی حتما عشوه اومده ک زود راه انداختن

از نظر شما هر حرکتی زن بزنه خرابه من صحبتی با شما ندارم والا نمیدونستیم باید زشت بریم بیرون ک جلب تو ...

شما آراستگی و تمیزی و شیک پوشی رو در آرایش زننده و شلوار تا زانو و موهای پریشون میبینید؟

زن میتونه در عین آراستگی و شیکی با وقار باشه

شما آراستگی و تمیزی و شیک پوشی رو در آرایش زننده و شلوار تا زانو و موهای پریشون میبینید؟زن میتونه در ...

کی شلوار تا زانو میپوشه>؟؟؟؟؟؟ والا منک همیشهشلوار دمپا دارم 

ارایشم یه عده صورتشون اونجوری موردپذیرششون هست واعتماد بنفس دارن قضاوت مخصوص خداست

کی شلوار تا زانو میپوشه>؟؟؟؟؟؟ والا منک همیشهشلوار دمپا دارم ارایشم یه عده صورتشون اونجوری موردپذ ...

شخص شما رو نگفتم کلی گفتم

من میگم جلب کننده و جذاب نباید باشه شما میگی زشت بریم بیرون...من گفتم یه عده به بهانه شیک پوشی دیگه دارن مثل اتاق خواب میان بیرون بعد حرف میزنی میگن وای منو قضاوت کردی!!!!

یعنی شما میرین اداره با خشونت و عصباتنیت سلام میدین ؟ یا با دستوری حالت کارتونو میگین ؟ درک نمیکنم ا ...

با خشونت نه ولی محکم با صلابت خداروشکر کم پیش اومده کسی به صرف جنسیتم بخواد ازم سواستفاده کنه اگرم نیتی داشته به حسابش رسیدم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

غلط کردن اون پسراو متاسفم برای شما که حرف اونا رو تکرار می کنید علیه همجنسان خودتون و همه زحماتی که ...

اون بنده خدا مزاح کرده بود و بنده هم مزاح ایشون رو تکرار کردم. و اینکه بحث هم جنس نیست. بحث اینه که بعضی از آقایون حتی اساتید متاسفانه ندید پدیدن و به تلاش نمره نمیدن و به جنسیت و سر و شکل اون خانم نمره میدن. این مسئله یک مشکل رفتاری از طرف آقایونه و ربطی به خانمها نداره که حرف من بخواد همجنسامو سرکوب کنه.

علاوه بر فمنیست بودن، واقع‌نگر هم باشیم.

هر کاری میخوای بکنی بکن هر چی میخوای بگومن‌چیزی که خودت گفتی رو فقط کلمه اش رو گفتمموقع نسکافه خوردن ...

یعنی الان تو کشورهای غربی آمار تجاوز بشدت بالاست بخاطر فرهنگشون هست؟ یا اسلام نداشته شون ؟ یا مردهاش هول هستن؟ 

بهترین فرهنگ اسلامی داریم اگر ما خانمها درست رفتار کنیم. ذات مرد نمیشناسید فقط یچیزهایی مثل طوطی تکرار میکنید! خداوند با فرهنگ اسلامی مرد را برای تعدی و تجاوز محدود کرده و حفظ جامعه رو از خود خانمها شروع کرده ،بخاطر همین در قرآن سوره زنان داریم ولی سوره مردان نداریم!

دیگه آمار تجاوزهای میلیونی غرب نگاه کن . نسبت هم بگیر یعنی جامعه ۹۰ میایونی به نسبت جامعه ۴۰۰ میلیونی آمریکا یا کشورهای اروپا چقدر هست! تازه این در حالیکه صنعت فحشا هست و مغازه و ابزار و انواع ادمها مشغول تجارت هستند.