2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض سلام. تومور به معنای حضور یک توده هست و الزاماً دلیل بر ایجاد علائم نیست و بستگی به موقعیت و ...

سلام 

شما میتونین کمکم کنین؟

همسرم گهگاهی سردرد میگیره قسمت پیشانی

گوششم گاهی صدا میده مثل صدای وز وز

ممکنه مشکوک به این باشه؟

الان نزدیک سه ماهه این علائمو داره

شدید نشده

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

عزیزم همسرتون سینوزیت داره

بی دلیل گوشش سوت می‌کشه 

شمام این مشکلو دارید؟

دق کردم بسکه گفتم پاشو بریم دکترو‌نمیاد 

سلام شما میتونین کمکم کنین؟همسرم گهگاهی سردرد میگیره قسمت پیشانیگوششم گاهی صدا میده مثل صدای وز وزمم ...

سلام. خیر، این علائم معمولاً برای مشکلات سطحی‌تر مثل سینوزیت و میگرن و یا مشکلات گوش هست. به پزشک مراجعه کنید. 

بینیش کیپه؟ منم داشتم سینوزیت بود، تومور اینطوری نیست

نه نیست 

چشماش ضعیفه وقتی میگه ضعیف تر شده‌دلم میخواد کنده بشه از ترس ک‌نکنه از همینه

سلام. خیر، این علائم معمولاً برای مشکلات سطحی‌تر مثل سینوزیت و میگرن و یا مشکلات گوش هست. به پزشک مر ...

خوب تومور دیگه و علائمی داره

ببخشید وقتتونو میگیرم 

نه نیست چشماش ضعیفه وقتی میگه ضعیف تر شده‌دلم میخواد کنده بشه از ترس ک‌نکنه از همینه

سینوزیته، خب چرا نمیره دکتر یه سی تی بده و دارو و اسپری بینی دکتر میده خوب میشه، گوش منم میگرفت و صدا میداد تلقین میکردم و میگفتم شاید توموره ، تومور نیست بد به دلت راه نده

سینوزیته، خب چرا نمیره دکتر یه سی تی بده و دارو و اسپری بینی دکتر میده خوب میشه، گوش منم میگرفت و صد ...

اخلاقش همینه 

خستم کرده