2777
2789

در حد خیره خیره نگاهت می‌کنه حتی همش میاد تو لابی نزدیک تو میشینه و نگاهت می‌کنه ولی هیچ حرکتی نزنه چون خیلی غرور داره یعنی منتظر بود من برم جلو؟مطمعن بودم ازم خوشش اومده حتی یکی دو بار حس کردم گوشیشو جوری گرفته که داره از من عکس میگیره ولی اصلا جلو نیومد فقط مثل الاغ نگاه کرد دیگه هم برگشتیم شهرمون و امکان نداره ببینمش☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر واقعیت اینه پسری که شما رو واقعا بخواد میاد جلو

اره خودم قبول دارم ولی چرا اینکار کرد در حدی نگاه میکرد که بقیه هم متوجه شده بودن یعنی هربار نگاه میکردم چشم تو چشم می‌شدیم عکس هم مطمعنم یواشکی گرفت ازم.فقط خیلی غرور داشت

خب پس بیخیالش دیگه توکه نمیشده بری جلو

خیلی غرور داشت حتی آخرین بار که میدونست من دیگه دارم میرم اومد دو قدمیم الکی وایساده خودشو سرگرم کرده بود انگار منتظر بود من برم جلو ولی من که عمرا نمیشه

پسرا گاهی فقط نگاه میکنن ، خوشش اومده ازت ولی فقط در حد نگاه کردن . 

کلا از ذهنت بیرونش کن . به احتمال ۹۰درصد قرار نیست هیچ اتفاقی بیفته بنظرم.

اگه قسمتت باشه میاد . ولی تو جلو نرو . 

پسرا دست خودشون نیس انگار . وقتی کسی میره طرفشون دلشونو میزنه. 

خیلی غرور داشت حتی آخرین بار که میدونست من دیگه دارم میرم اومد دو قدمیم الکی وایساده خودشو سرگرم کرد ...

اره خب چند بار این حرکتو بزنن ببینن دختر نمیاد میفهمن خودشون باید بیان جلو