2777
2789
عنوان

ادم فضول تو باشگاه چیکارش کنم

87 بازدید | 9 پست

ب‌را همه ی حرفی داره پشت سر صاحب باشگاه میگه خسیس زورش میاد پول خرج کنه حالا طرف میلیاردر. یا میگه چرا فلانی ست ها دویست تومنی از پیج سفارش داده پوشیده پشت سر همه حرف میزنه  دقیقا من بیام‌بیرون بد من‌ ب چهارتا دیگه گفته امروز عصبی شدم گفتم این مسایلی ک‌میگی‌ ب من مربوط نیس اصلا ولی دو دیقه بعد شروع کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش فاصله بگیر

من اصلا اعصاب  ندارم اخرش میرم ب ضاحب باشگاه میگم این پشتت‌میشینه میگه خسیسی زورت میاد پول خرج کنی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

😑😂حسوده عقده ای

اخه ب این چ اون ستش چندیه یا واقعا صاحب باشگاه دوست نداره خرج کنه یا کلا براهمه داره

چطور تو باشگاه با بقیه همصحبت میشید؟ من فقط سلام علیک میکنم و تمام

من خیلی وقته میرم باهمه اشنایت دارم

ست دویست تومن به کسی چه لباس باشگاه هی عرقی میشه هرچی باشه چه، میری ورزش کنین یا پز لباس بدی عجب آدم ...

اصلا میگه این دختره خودش کار میکنه پول داره میزه ست دویست تومنی میپوشه اخه ب این چه در ضمن دویست‌تومن الان جورابه