2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 101 پست
خب پسس اگه بهت اومده دوبارهه بزن یه چندتا ماسک موی خوب میشناسمم بهت معرفی میکنمم روغن ارگانم خیلی اس ...

روغن ارگان بهترین ماسک مو رو میزدم بخدا ولی دیگه خیلی رسیدگی میخواس ولش کردم🤣شدم زرد عقدی دیگه تحمل کردم تا مشکیای خودم درومد🤣

کووو بده بده لایکم کن اومد

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
آره موافقم رفتم فقط قوز دماغم بر طرف بشه خیلی کوچیک کرد ولی گفت بهت بیشتر میومد نمیدونم باید فیلر بز ...

عمل بینی فقط مهارت جراح نیست سلیقه جراح هم خیلی مهمه

مثلا شبیه سازی سه بعدی میتونه نتیجه نهایی رو قبل از عمل بهت نشون بده و فرمتو انتخاب کنی که متاسفانه نداریم چنین چیزی بنظرم نمیخاد کاری کنی در کل قشنگه🩵

The account is closed

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن ارگان بهترین ماسک مو رو میزدم بخدا ولی دیگه خیلی رسیدگی میخواس ولش کردم🤣شدم زرد عقدی دیگه تحمل ...

😂😂وای منممم شبیه جوجه قناری شده بودم اولش یکم بهتر شدم باز الان 

یه عکس فرستادم برات منتشر میشه ببینش چقد سم بودم

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

پس اونقدر زیبایی شبیه عکس فیکه

فداتشم فکر نکنم دیگه در اون حد خوشگل باشم

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

😂😂وای منممم شبیه جوجه قناری شده بودم اولش یکم بهتر شدم باز الان یه عکس فرستادم برات منتشر میشه ببی ...

🤣🤣🤣🤣🤣بزلر بیاد ببینمت خدایی خوشگل ک هستی فک نکنم سم بوده بلشی🤣

🤣🤣🤣🤣🤣بزلر بیاد ببینمت خدایی خوشگل ک هستی فک نکنم سم بوده بلشی🤣

چرا خیلیی

من موهام قرمز کردم ابی کردم حتی صورتی

ولی نیومد بهم 

موهام روشن شده صورتم بازتر شده رنگ چشمامم روشن تر شده

قبلا شبیه بلقیس بودم

چرا خیلییمن موهام قرمز کردم ابی کردم حتی صورتیولی نیومد بهم موهام روشن شده صورتم بازتر شده رنگ چشمام ...

وای توروحت فقط اسمایی ک میگی بلقیس🤣🤣🤣🤣الان عکس میدی من میگم خیلییییی بهت میاد😂

وای توروحت فقط اسمایی ک میگی بلقیس🤣🤣🤣🤣الان عکس میدی من میگم خیلییییی بهت میاد😂

نمیدونم چرا منتشر نمیشه فکر کنم نی نی سایتم دلش نمیخواد تصویرم خراب شه😂💔بزار نشد لینک بهت میدم 

نمیدونم چرا منتشر نمیشه فکر کنم نی نی سایتم دلش نمیخواد تصویرم خراب شه😂💔بزار نشد لینک بهت میدم

😂😂😂😂لینک بده انقد گفتی کنجکاو شدم 🤣