2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم اما جواب درستی نگرفتم. من عصری قندخونم 156 بود نه باردارم نه سابقه قند داشتم قبلش هم کمی هندوانه و قبلترش بیسکویت خوردم درضمن پریود بودم . در صورتیکه باید نهایتا140 بود ولی من156 بود چرا؟؟؟

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش...هندوانه بسرعت قندو بالا میبره...درضمن همیشه عصر قند بالا نشون میده...تازشم شما پریودی...لطفا ناشتا قند بگیر گلم..من مادر دیابتی دارم دیگه خودم از بس چک میکنم قندشو یاد گرفتم

ممکن قند عصبي باشه مشکلی نیست دوست منم اینطوریه،ولی باید ناشتا بگیری تا معلوم بشه،الکی ب خودتون استرس نديد😐😐😐

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اگه با دستگاه تست قند خونگی هم میگیری ...اینا خطا دارن ..از ما که همیشه بیستا زیاد نشون میده با ازمایشگاه یکی نیس😂موقعی ک مادرم شروع دیابتش بود از کم شدن وزنش و تکرر ادرار و پرخوریای عجیبش فهمیدمو گفتم برو تست بده رفت انجام داد و دیابت داشت...طبیعیه منم شام بخورم یا میوه بعد قند بگیرم بالاس

عزیزم نگران نباش...هندوانه بسرعت قندو بالا میبره...درضمن همیشه عصر قند بالا نشون میده...تازشم شما پر ...

خدا  خیرتون بده واقعا نگرانم. ما اصلا سابقه قند تو خانواده نداریم یکی از اقوام دستگاه قند داشت برای اولین بار گرفتم از مامانم124 بود با تعجب مال من156  ممنون از همتون انشاله ناشتا میگیرم

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....
خدا  خیرتون بده واقعا نگرانم. ما اصلا سابقه قند تو خانواده نداریم یکی از اقوام دستگاه قند ...

اخه عصر اشتباس عزیز دلم....قند تو انسان سالم هم هنگام غروب تا اخر شب ب بیشترین حد خودش میرسه...و دیگه از اوایل صب کم میشه...باید بین ساعت چار تا هفت صب قند گرف...بشرط اینکه قبلش خوراکی نخوری عزیززم..نگرانیت بی مورده...مگه فوری بدون علایم ادم قندی میشه