عصر دادم
بعد آردم ۲ کیلویی بود
شکرم ۱ کیلو استفاده کردم شیرین شد
گلاب هم لیوانی ریختم یادم نیست
زعفران نریختم چون معتقدم خوب نمیشه یسریا میریزن
هل هم ریختم چندتا سابیدیم پودر کردم ریختم داخلش
آرد تفت دادم درحدی که خیلی تیره نشه بهش کره زدم بعدم شربت ریختم هم زدم تا یکمی ترکیب بشه در قابلمه گذاشتم یکمی بجوشه بعد هی ۵ دقیقه ای یبار باز میکردم درشو همیزدم و اگر آب لازم دلشت میریختم
گلاب آخر کار ریختم
گذاشتن درشم بخاطر این بود که گلوله هاش باز بشه