2777
2789

۴۵ روز 

۲۰۶ 

معلومه کمه 

بتا الان باید چند میلیون میشد 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۴۵ از موعدت گذشته و پریود نشدی؟ یا ۴۵ روز از اخرین پریودت گذشته؟ اگه اولی هست خیلی کمه اگه دومی هست اوکیه تقریبا 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

سیکل پریودتون چند روزه است ۳۰ روزه ؟

ببین مهم اینه که نسبت به ماهای قبل چند روز تاخیر داری؟

اگه ۱۵ روز تاخیر داری هرچه زودتر برو سنو 

البته بعضی موقع ها ازمایشگاه خطا داره شاید کم نوشتن 

خب سنو ننوشت برات حتما سنو جای خوب برو

سونو دوجا رفتم یجا میگفت سمت راستت مشکوک به Ep ولی شاید کیست باشه ساک حاملگیم قابل مشاهده نبود

جای دوم میگفت سمت راستت کیسته ولی یکم سمت چپت مشکوکه منم گفتم امروز برم ازمایش بدم هروقت بتام شد بالای ۱۰۰۰ برم سونوگرافی