2777
2789
عنوان

دیشب بهم گفت حلالم کن نفرینم نکن

341 بازدید | 19 پست

سه ماه یهو غیبش زد.البتع قبلشم اهل پیام دادن زیاد نبود..هفته ای یکی دوبار

قبلا یا میگفت مریضم یا میگفت خانوادم مریضن یا بهونه میاورد سرم شلوغه

اینبار بهم گفت مشکل بزرگ حراست برام پیش اومده

دیشب بعد سه ماه پیام دادم گفت شرمنده تقصیر من بود

حالا یه روز میام بهت میگم حق و بمن میدی

حلالم کن و...فقط نخواستم برا تو مشکلی پیش بیاد

این حرفا بوی بهونه میداد

منم بهش گفتم نترس نفرینت نمیکنم ولی نتونستم هنوز کامل ببخشمت 

باورم نمیشه انقد بعضی پسرا بی وجدان باشن

راستش فقط پیام دادم به خط کاریش که هرچی ازم داره پاک کنه

و بهش گفتم هدفم رابطه دوباره نیس و همه چی بین ما تمومه

گفت حالا یه روز میام بهت میگم چیشده

میدونم نمیاد و نمیگه

من واقعا نمیبخشمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا در کل خدا قاضیِ و نمیشینه هرکی برا هرچی نفرین کرد زرت انجامش بده اما چون بازیت داده ب قول خودت و بهونه هاش الکی بوده لابد یا واقعا دلیل مهمی داره و بعد میگه یا با کسی بوده نشده بت بگه و این و خدا خودش میبینه

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

غلط کرده حلالش نکن

اینجوری میگه که تو بازم چشم انتظار باشی ببینی چی میخواد بگه همچنان درگیرش باشی 

پسره ....

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حالا در کل خدا قاضیِ و نمیشینه هرکی برا هرچی نفرین کرد زرت انجامش بده اما چون بازیت داده ب قول خودت ...

من میدونم با کسی بوده.دلیلشو یه بار سرسری بهم گفت بعد یکماه کات

پس چطور نتونست بگه منم تو اون ماجرا بودم.پس چرا بهم چیزی نگفت؟

اینا همش کلکه .یکی دگ و پیدا کرد و رفت به همبن راحتی

غلط کرده حلالش نکناینجوری میگه که تو بازم چشم انتظار باشی ببینی چی میخواد بگه همچنان درگیرش باشی پسر ...

دقیقا همیشه منو وارد بازی روانیش میکنه.با دست پس میرنه با پا پیش میکشه

پسرا تا ی مشکلی برااشون پیش میاد نمیدونم چرا اولین قدم شون اینه با دختر مورد علاقه شون کات میکنن😏

دوتا دلیل داره یا بی عرضه هستن 

یا دختره واقعا دختر مورد علاقه شون نیس 

علاقه اگه واقعی باشه انقد راحت حذف نمیشه 

ادم وقتی مثلا دستاش سنگینه چیزای رو میزاره زمین که براش مهم نیستن و چیزای که مهم هستن رو هرجور که هست نگه میداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دقیقا همیشه منو وارد بازی روانیش میکنه.با دست پس میرنه با پا پیش میکشه

تو دیگه باورش نکن و نزار بازیت بده