2777
2789
ناامیدی ام خوب نیس زندگی واسه همه سخته مسلما

امید خریدنی نیست که برم از بقالی بخرم 

امید بهانه میخواد 

منم بهانه ای برای امیدوار بودن ندارم 

امید الکی به هیچ دردی نمیخوره 

این کاربری دومم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم.. دوساله فوت شدن.. چون دقیقاً وقتی رفت که من برگشته بودم شهرستان و تازه میتونستم یه دل سیر باه ...

آره مادر واقعااا یه نعمت و یه چیز دیگه ست از دست دادنش خیلییی سخته امیدوارم بتونی با این درد سخت کم و بیش کنار بیاین ولی خیلییی سخته 😢

دقیقااا در درجه اول باید عاشق خودمون باشیم و رهاش نکنیم اونی که تا وقتی زنده ایم باهامونه

ولی متاسفانه همیشه دیگران برامون اولویتن

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

ادم نیس.

اماجوونی خودمو دوست دارم برگردونم و هیچوقت تواین زندگی متاهلی پاسوز کسی نشم کاش میتونستم ب عقب برگردم و خودمو برگردونم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من یه نفر که رفته بود رو از سر کنجکاوی و حس قوی که نسبت بهش داشتم برگردوندم چی فکر میکردم و چی شد واقعا از نظر روحی نابود شدم 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

امید خریدنی نیست که برم از بقالی بخرم امید بهانه میخواد منم بهانه ای برای امیدوار بودن ندارم امید ال ...

ولی میشه تلاش کرد برای ساختن حتی یه انگیزه کوچیک تو زندگی حتما نباید دنبال بهترین چیزا باشیم