2777
2789
عنوان

اسم دخترمو انتخاب کردم 😍بیاید نظر بدین 🫠❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 56 پست

اسی هلنا قدیمی شده 

ولی خب خودتون دوست دارید مهمه 

ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلتون 😍😘❤️❤️❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خیلی هم قشنگ و زیبا انشالله به سلامتی

مرسی مهربونم♥️🌸

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلن خییییلی خوشگله ناقص نیست...

ما میگفتیم "یاس" ناقصه و زود تموم میشه ولی هلن اوکیه...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
اسی هلنا قدیمی شده ولی خب خودتون دوست دارید مهمه ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلتون 😍😘❤️❤️❤️

ممنونم مهربونم 😍 💗 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

عزیزم یکم قدیمی شده بچه های پنجم ششم هلنان اسم هایی بذار که هرگز قدیمی نمیشن مثل رز گیسو دریا ساحل م ...

ماهک و قبلا انتخاب کردم همسر قبول نکرد

حالا بازم میگردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم قشنگ و با معنا و خوش آهنگه ایشالا قدمش برات خبر باشه 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خیر

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

زیباستنظرت راجع به اسم هیلین چیه؟امروزی تره

فدات

یکم رو زبون چرخیدنش سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد 

هلنا قشنگه میتونی هلن صداش کنی

برا منم دعا کن ازدواج کنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مرسی عزیزم♥️♥️

بله معنای خیلی قشنگی داره بیشترم بخاطر معناش دوسداشتم بزارم

تداعی گر زیبایی هستش ، به فردی اشاره داره که روحی روشن و قلبی پاک داره💗🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد هلنا قشنگه میتونی هلن صداش کنیبرا منم دعا کن ازدواج کنم

مرسی گلی💗🌸 بله هلن صداش میزنم 💗🌸

انشاالله بخت خوب و عالی نصیبت بشه به زودی عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40