strm مدیر استارتر عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 2 عنوان فلوکونازول 63 بازدید | 5 پست سلام من پوستم اگزمای سبوروئیک گرفته دکتر قرص فلوکونازول ۱۰۰ تجویز کردن به مدت ۱۴ روز روزی ۱ عدد به نظرتون بخورم؟ اخه میگن عوارضش خیلی زیاده🥲 میشه یکی راهنمایی کنه ممنونم امروز | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abcdif عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 3467 این کپسول ۱۵۰ رو دکتر برای عفونت واژن به من داد فقط دوتا دونه داد که با فاصله۳روز باید میخوردم. مصرف زیادش رو کبد تاثیر داره 🦋
strm مدیر استارتر عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 2 این کپسول ۱۵۰ رو دکتر برای عفونت واژن به من داد فقط دوتا دونه داد که با فاصله۳روز باید میخوردم. مصرف ... 🥲🥲 بمن فلوکونازول ۱۰۰ داد گف روزی یدونه برای قارچ پوستی صورت به نظرت بخورم؟میترسم واقعیتش🥲🥲
abcdif عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 3467 🥲🥲 بمن فلوکونازول ۱۰۰ داد گف روزی یدونه برای قارچ پوستی صورت به نظرت بخورم؟میترسم واقعیتش🥲🥲 نمیدونم راستش کاش از دکتر میپرسیدی 🦋
strm مدیر استارتر عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 2 نمیدونم راستش کاش از دکتر میپرسیدی از اورژانس پرسیدم گف موردی نداره 🥲