2777
2789
عزیزم باشه ولی فقط بدون همین قبول کردنت باعث میشه راه برای خیانت باز تر بشه شما باید در مرحله اول قب ...

من خودم متاهل و دور و برم مرد خیانت کار زیاد دیدم خیلی وقتها هم برای خودم پیش اومده کسی خواسته بهم نخ بده ولی اینقدر سفت و سخت رو اعتقاداتم ایستادم هیچ کسی نتونسته از حد خودش پاشو فراتر بزاره جامعه به مرد و زن متعهد حتی اگه متاهل نباشه متعهد به ارزش  های انسانی احتیاج داره  منم شوهرم خیانت های ریزو درشت داشته من همیشه باخودم گفتم اگه ما زن ها روی پاکی و قداست خودمون کار کنیم هیچ نری نمی تونه به اهداف کثیفش برسه بالاخره یه زنی بابد باشه که یه مرد بتونه باهاش خیانت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی وقتشه خودتو دیدیم بذار اونم ببینیم سلیقت چیهفک نکنم بد سلیقه باشی با قیافه ای که تو داری

سمیرا گیر نده خب میگم ب موفش نشونت میدم بیا دایرکت بدم بت 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

شما اینجوری فک کن من اراده کنم تو بهترین دانشگاه های خارج از کشور با پول شوهرم میتونم پزشکی بخونم شم ...

با پول شوهری که بهت خیانت کرده ؟؟؟ 

خب برو بخون .. چرا معطلی ؟؟؟ چون نه پولی هست نه دادنی ، نه اراده ای و نه بورسیه و سواد و پذیرشی 🙂

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اره اما دختره مجرده سنش هم کمه بعید میدونم به این راحتی وا داده باشه

بگو شوهرت اخراجش کنه. 

بعدم برین مشاور.

اموالشم بزنه ب نامت.

دختر جون میفهمم دلت خنک شده اما احتساط کن و سفت و سخت بگیر. ترجیحا جلوی بزرگترا ازش تعهد بگیر

روحیش خوب مونده نه؟ البته من تجربش کردم آدم واقعا به یه مرحله از بی حسی نسبت به زندگی میرسه

منم تجربه کردم اون بی حسی و هم متوجهم ولی زخم قلب و روح ادم این اجازه رو بهش نمیده با همچین چیزی بخواد شوخی بکنه

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

من خودم متاهل و دور و برم مرد خیانت کار زیاد دیدم خیلی وقتها هم برای خودم پیش اومده کسی خواسته بهم ن ...

کاش اون هرزه ها همون همچین ارزشی برای خودشون قائل بودن و همچنین طرز تفکری داشتن

مامان یه آقا پسر گوگولی

خودمونیم شوهرتم بدش نیومده ها

هر مردی بود بدش نمیومد ذات مرد همینه خانما باید مراقب خودشون باشن اسیب نبینن 

دختره ایندش نابود شد ۱۹سالشه مطمینم همه دوستا شوهرم از ارتباط شون خبر دارن 

شهر کوچیکه 

ابروش رفته 

شوهرم ادم دهن لقی هست خیلی 

من خودم خیلی چیزا را بهش نمیگم 

راستش دلم برای دختره سوخت اما خب ارامش خودم مهم تره 

به وقتش شوهرمم خوب داغ میکنم 

حس می کنم ایستگامون کرده

برو تاپیکای منو در مورد خیانت بخون یا یه کاربری که واقعا خیانت دیده حتی از حس و حال نوشته هاش میشه فهمید 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

هر مردی بود بدش نمیومد ذات مرد همینه خانما باید مراقب خودشون باشن اسیب نبینن دختره ایندش نابود شد ۱۹ ...

بنظرم اگر اینجوریه ک ابرو شوهرت بیشتر رفته. دختر جون به حرفامون گوش کن. گوش شوهرتو الان بپیچون

سن بابا بزرگشه خاک تو سر

🤣🤣🤣حالا فک کن با چهل سال سن یه اعتماد به نفسی داره بیا و ببین 

همش فک میکنه خوش تیپ تر از اون مادر نزاییده 

بخدا بهش بگم شوگر شدی تا سه روز افسردگی داره اما نمیخوام با این مسیله شوخی کنم همینجوری ادم پر رویی هست