2777
2789
حالت تهوع گرفتم ترکیب زن پخمه ی بیسواد . مرد هول و‌ خائن و زن آویزون و احمقیه مشت آدم با سطح پایین و ...

اصلا من نمیدونم چی بگم زبانم قاصره واقعا بیچاره اون بچه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
فقط میتونم امیدوار باشم که تاپیک فیک و سرکاری باشهوگرنه فقط باید متاسف بود که مقصر اصلی رو اینقدر را ...

مقصر اصلی دختر متولد ۸۶هست که هنوز از تخم در نیومده چسپیده به شوهر من والا ما هم سن این بودیم سرمون تو درس و کتاب بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم ولی باید قبول کنیم ۹۹درصد مردها دنبال خیانت هستن به هر موجود ماده ای که میرسن نخ میدن ببینن ...

عزیزم باشه ولی فقط بدون همین قبول کردنت باعث میشه راه برای خیانت باز تر بشه 

شما باید در مرحله اول قبح خیانت رو به روی جامعه بیاری به خصوص از سمت کسیکه تعهد رسمی داره تا کم بشه

والا خوشکله فیلمنامه

نمیخوای زنتو تگ کنی بشناسیمش

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

اینجا من خیلی حرفا زدمچی گفتم؟

تعداد پستات 2222بود گفتم دیگه پست نذار لاکچری شدی

گفتی برسه ب 6666تا میرم کلا از سایت ب خاطرازدواجم

فکنم داری نزدیک میشی ب روز موعود

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

این یکی رو پروندی که بچشو سقط نکنی بعدیارو میخوای چجوری بپرونیمردی که با تهدید بچش خیانت موقتش رو کن ...

هروز یکی میزاد😂😂

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

خیانت درد بزرگیه

ولی متاسفم برات که خطای شوهرتو منشی داره میکشه با گریه

جای اینکه شوهرتو آدم کنی میگی عاشقشم بنظرم کمی فکر کن چرا فکر میکنی یکی دیگه گریه کرده زار زده شوهرت شده جنتلمن ... اتفاقا باید اول گریه و غلط کردم های اونو میشنیدی