2777
2789
عنوان

بهم میگن مامان کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزممم وقتی زود ازدواج کنی زودم باردار میشی دیگه

مامان کوچولو هم قشنگه بامزست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

محل نزار دخترخالم سال ۹۸ بچش اومده بود به دنیا تو سن ۲۵ یا۲۸سالگی دقیق نمیدونم

بهش گفتم بهت نمیاد مامان باشی،گفت کوچولوام😅😄

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

حق دارن۲۰ سالگی مگه سن مادر شدنهچند سالگی ازدواج کردی که الان حامله ای

برو تاپیک بغل رو بخون همه ۱۵_۱۴سالگی ازدواج کردن ۱۷باردار شدن😐😐😐

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

۲۰کوچولوعه؟😂

از نظر بقیه اره😅😕

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ببخشید دیگه الان کار از کار گذشته کاری نمیشه کرد😂

من دخترمو بیست یالگی حامله شدن هیچ نگفت کوچولویی حالا من دوست دارم بهم بگن کوچولو

جهان هر کس به اندازه افکار اوست