2777
2789
عنوان

بهم میگن مامان کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 54 پست
ببخشید دیگه باید میموندم ۴۰ سالگی، حواسم نبود اصلا حق با شماست 🥲😐

حق که با من هست

باید می موندی حداقل ۲۵ سالت بشه بعد ازدواج می کردی

آره ۴۰ سالگی هم می موندی بد نبود از این کارت بهتر بود 

اینو نگی چی بگی دیگه گندی که زدی رو باید هم ازش دفاع کنی

حالا کم کم بعدا می فهمی چی کار با زندگیت کردی

حداقل بچه دار نمیشدی خودت بچه ای هنوز

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدم راضی بودن که نگوووهرکدوم ۴_۳تاهم بچه داشتنواقعا نمیدونم کدوم شهر زندگی میکردن انقد براشون عادی ...

منم بودم اون تاپیک نشستم حساب کردم الان ۳۰ سالمه اولین بچم هنوز دنیا نیومده  ،اونا ۲۷، ۴تا داشتن یکی از خانما ،گفتم اونا جون تر هستن و تو جونیم شاید مامان بزرگ بشن منکه فک نکنم  

مرسی

قربونت

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

برو تاپیک بغل رو بخون همه ۱۵_۱۴سالگی ازدواج کردن ۱۷باردار شدن😐😐😐

باور کن من میام تو سایت انگار وارد یه کشور دیگه میشم 

همه ۱۶ سالگی شوهر کردن با مرد ۱۲ سال از خودشون بزرگتر و الانم سه تا بچه دارن😐 درصورتی که من اطرافم ندیدم کسی زیر ۲۴ ۲۵ ازدواج کنه تازه میگن مرد هم نهایت ۵ ۶ سال بزرگتر

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

منم بودم اون تاپیک نشستم حساب کردم الان ۳۰ سالمه اولین بچم هنوز دنیا نیومده ،اونا ۲۷، ۴تا داشتن یکی ...

بخدا منم به فکر فرو رفتم

ینی ازدواج تو سن کم انقد خوبه؟؟؟

بخدا من اون روز یه نفر یه چیزی برام تعریف کرد از زایمان میترسم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ببخشید دیگه باید میموندم ۴۰ سالگی، حواسم نبود اصلا حق با شماست 🥲😐

بنظر من بهترین سن مادر شدن همون ۲۰ سالگیه..منی میگم که ۲۰ سالگی مادر شدم و الان ۳۲ هستم و اصلا نمیتونم به خوبی ۲۰ سالگیم مادری کنم اون موقع از همه لحاظ به بچم میرسیدم بازی میکردم باهاش وقت میزاشتم ولی الان دیگه نمیتونم پس دیگه نمیارم

حق که با من هستباید می موندی حداقل ۲۵ سالت بشه بعد ازدواج می کردیآره ۴۰ سالگی هم می موندی بد نبود از ...

گندی که زدم چیه وا و طرز صحبته ؟ حداقل عین آدم ازدواج کردم  بهتر از این بود که از اینو اون برم حامله بشم یا انقدر با ده بیست نفر باشم که الان دنبال دکتر واسه زیگیل هام باشم عزیزززم😂😂😂😂

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

باور کن من میام تو سایت انگار وارد یه کشور دیگه میشم همه ۱۶ سالگی شوهر کردن با مرد ۱۲ سال از خودشون ...

آره بخدااا

منم برام سواله کجا زندگی میکنن

چجوریه که انقد براشون عادیه ازدواج و بارداری تو سن کم

چقد فرهنگا متفاوته واقعا

بخدا منم به فکر فرو رفتمینی ازدواج تو سن کم انقد خوبه؟؟؟بخدا من اون روز یه نفر یه چیزی برام تعریف کر ...

نمیدونم والا چی بگم اونا کارخوبی میکنن یا مثل منو شما 

هرکس به یچیزی معتقده و یجوری زندگی میکنه