2777
2789

تو دانشگاه پسر تا پسر میبینه یه گروه میشن تو کلاس بغل همدیگه میشینن 

اما دختر نه 

میبینه من اینجا نشستم فاصله میگیره میره اون سر دنیا یا اصلا نگاه نمیکنه تازه تا نگاه کنی چشما هم میچرخون تو حدقه 

حالا به جز اونایی که از قبل دوستن اکیپن 

ولی پسرا نه غریبه کلا 10 نفر میشینن کنار هم گرم میگیرن 

چرا خودمون اینجور نیستیم 

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباط اجتماعی و رفاقت تو جنس نر بولدتره

میتونی بگی مذکر 

حالا یه سری ادم ک ث افت دیدی درست نیست جمع ببندیم 

من تو دانشگاه با دوستم‌بودم برام زیاد مهم نبود 

ولی خیلی خودشونو میگرفتن انگار مثلا چخبره

اره واقعا پسرا خیلی راحت ادم تو جمعشون راه میدن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرا ناراحت نمیشن اگه طرفشون ضایعشون کنه ولی دخترا استرس اینو دارن ک نکنه خودشوبگیره یا نخوادصمیمی ب ...

شاید🤔 

اره بیشترم با کسایی میگردیم که لباساش مثل خودمون باشه یعنی هم سطح باشه

میتونی بگی مذکر حالا یه سری ادم ک ث افت دیدی درست نیست جمع ببندیم

عه منظورم همون بود ک🤧🤣🤣🤣🤣

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

من تو دانشگاه با دوستم‌بودم برام زیاد مهم نبود ولی خیلی خودشونو میگرفتن انگار مثلا چخبرهاره واقعا پس ...

اره واقعا منم از همین ناراحت شدم با خودم گفتم چرا باید اینطور باشه

پسرا ناراحت نمیشن اگه طرفشون ضایعشون کنه ولی دخترا استرس اینو دارن ک نکنه خودشوبگیره یا نخوادصمیمی ب ...

پسرا براشون مهمه یکی تنها نمونه براشون مهمه خوش بگذرونن حسادت و رقابت توشون کمتره معرفتی تر عمل میکنن تو جمع دوستاشون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرا براشون مهمه یکی تنها نمونه براشون مهمه خوش بگذرونن حسادت و رقابت توشون کمتره معرفتی تر عمل میکن ...

اره دقیقا 

اره واقعا منم از همین ناراحت شدم با خودم گفتم چرا باید اینطور باشه

اینجا شعارارو نگاه نکن اصلا ک زنه دختره باید پشت هم باشین تو دنیای واقعا زن ستیزیم

والا

من ب چشم دیدم خانوما چشم دیدن همو ندارن 

توهمون دتنشگاه دخترایی ک ب دخترای دیگه محل نمیدن میبینی دنبال پسرا راه میفتن 

پس چرا نمیترسن ک پسرا بهشون محل ندن

من و دوستم خیلی ب بچه های دانشگاه مهلت دادیم ب دخترا اما رفتارایی ک دی یم باعث شد بزاریمشون کنار بمونیم ما دوتا

من ب چشم دیدم خانوما چشم دیدن همو ندارن توهمون دتنشگاه دخترایی ک ب دخترای دیگه محل نمیدن میبینی دنبا ...

😕