2777
2789
عنوان

جاری و بردارشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 75 پست
به نظرم باید یه طوری رفتار کنه که شماها واسم مهم نیستین نه پشت سرش حرف دربیاد

خب اینه بخواد بدون دعوت بره که خیلی بدتره 😂 

این ینی بی احترامی بهم کردین ولی برام مهم نیست 

هرجور میخواین با من رفتار کنین.... 

اتفاقا حرفه دیگران نباید ذره ایی برآن اهمیت داشته باشه چون تو هرکاری بکنی هرکسی بخواد حرف بزنه میزنه تو هرکاری بکنی بازم مردم حرف میزنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من باهاشون کار ندارم همین جاریم اینقدر بندال بود هی ب شوهرم میگفت از کارگاه ت وسیله چوبی بیار من بفروشم

و شوهرم نمی رسید خودم رفتم براش از کارگاه اوردم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

جدی تاپیک خوندی و فکر کردی بعد به این نتیجه رسیدی؟!

اره و به نظرم شماها و استارتر به شدت بددلی و سنگدلین...

یجاهای گذشت و بزرگی  تو زندگی لازمه 

شاید پول دوتا بستنی جیزی از من کم نکنه  اما اشکالش چیه یکی دیگه رو به کارش امیدوار میکنه مغازه شلوغ دیده بشه یه خیری بهش برسه 

والا  ادم‌میترسه از ازدواج با این حرفاتون...

اره و به نظرم شماها و استارتر به شدت بددلی و سنگدلین...یجاهای گذشت و بزرگی تو زندگی لازمه شاید پول ...

اها پس خودت جاری نداری

میگم شوهرم بچه هامو برده 

به نظرم برو یه جعبه شیرینی هم بخر بعد بهش بگو ببخشید که من برای افتتاحیه نیومدم آخه اصلا کسی بهم خبر نداد وگرنه برای عرض تبریک میومدم یه جوری حرفت را بزن که  

شرمندت بشه جلوت خجالت بکشه بعد اون هم دیگه هیچ وقت نرو نروو 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
به نظرم برو یه جعبه شیرینی هم بخر بعد بهش بگو ببخشید که من برای افتتاحیه نیومدم آخه اصلا کسی بهم خبر ...

جاری من پررو تر از این حرفاست

جاری من پررو تر از این حرفاست

خب خودت بهتر میشناسیش پس یه کار کن برو یه بستنی فروشی شیک واسه خودت بستنی بگیر بعد عکس بگیر زیرش بنویس یه روز خوب تو بستنی فروشیه مثلا گلها (اسم بستنی فروشی)راهم بنویس اونوقت استوری کن جوری که جاریت ببینه حرص بخوره 😁

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
خب خودت بهتر میشناسیش پس یه کار کن برو یه بستنی فروشی شیک واسه خودت بستنی بگیر بعد عکس بگیر زیرش بنو ...

وایییی آره تو ذهن خودمم بود🤣🤣🤣