2777
2789

یه کار حسابداری تو یه بوتیک یا فروشگاه بزرگه 

و حقوقش ۱۰ تومن و می دونم آینده ای نداره این شغل 

ولی مجبور شدم بیام چون خیلی تو سری می‌خوردم 

تو خونه ی بابام، غذا می‌خوردم بابام می‌گفت هیچی نشدی فقط بخور بخواب 

دیگه اومدم اینجا مشغول به کار شدم 

می‌خوام کنکور بدم و دندون پزشکی قبول شم چیزی که همون اول میخواستم ولی فضای خونه خیلی خیلی خیلی سمی هست و خونمون هم کوچیکه 

حقوق این ماهم رو گرفتم دارم گرفتم واسه مامانم و کفش و لباس نداشتم که اونا رو خریدم 

پولم تموم شد کاملا ..

کتابخانه و پانسیون اصلا به من اجازه نمیدن برم 

الان نه پول آزمون دارم نه پول کتاب تست نه هیچی 

سرکار هم برم موقعی که برگردم انقد خسته ام که نمیتونم تکون بخورم بس که سرکار با هزار جور مشتری سروکله میزنم 

بچه ها یه راهی ب من نشون بدین؟ 

۲۶ سالمه کل عمرم سر همین کارای پدرم هدر رفت 

سر کوچکترین مسئله ای میزد خرد و خمیرم میکرد آبروم رو میبرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همزمان هم بخون برای کنکور هم سرکارتو برو اگه یه چیز خوب قبول شدی بعد میری دانشگاه کارتو ول میکنی

عزیزم تو متن گفتم انقد خسته میشم از کار برمی‌گردم 

و وضعیت بد خونه رو میبینم کلا خودم رو میبازم

انشااله قبول میشی. اگر کمک خواستی بهت میتونم مشاوره بدم. خودمم ترم 5 پزشکی هستم.

ممنونم فقط بهم بگید چجوری شروع کنم؟ 

از کجا و چه منابعی؟ 

نقشه راه کلی بهم بدین

اره دانشگاه رفتم سر دانشگاه انقد اذیتم کردن موقع شهریه که خودم کار میکردم پول میدادم

اگه لیسانس داری برو دنبال آزمون استخدامی لاقل ی جایی استخدام رسمی بشی راحت بشی کنکور یخورده سخته.باید واقع بین باشی اگه پایه ات قویه و هزینه کلاس و کتاب داری و معدل دیپلمت بالاست خب آره کنکور گزینه خوبیه اگه نیست واقعا سخته

اگه لیسانس داری برو دنبال آزمون استخدامی لاقل ی جایی استخدام رسمی بشی راحت بشی کنکور یخورده سخته.بای ...

تروخدا کسیو نا امید نکنید

خیلیا با پایه ضعیف و بدون پول کلاس و کتاب و معدل پایین دیپلم، پزشکی قبول شدن 

نمونش ادمین‌ پیج بزرگ مشاوره کنکور مدیکال استوز بعد پنج بار کنکور دادن رفته پزشکی قبول شده

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

ممنونم فقط بهم بگید چجوری شروع کنم؟ از کجا و چه منابعی؟ نقشه راه کلی بهم بدین

راه اول = برای کلاس اشتراک الماس ماز بگیر. هم کلاس داره هم ازمون داره برای نهایی و کنکور. هم معلمای عالی داره هم 10 و 11 و 12 رو درس میده. 

منابع هم خودشون معرفی میکنن. 

تروخدا کسیو نا امید نکنیدخیلیا با پایه ضعیف و بدون پول کلاس و کتاب و معدل پایین دیپلم، پزشکی قبول شد ...

عزیزم اتفاقا اصلا قصدم ناامیدی نبود چیزی که تو زندگیم تجربه کردم میگم آدم باید همیشه با منطق و واقع بینی زندگیشو پیش ببره.نگفتم کار نشد نداره گفتم اگه این شرایط ندارین کارتون سختتره. وگرنه اگه ۱۰۰ خودشو بزاره و فقط بشینه بخونه خب کار نشد نداره