2777
2789
تو زندگیم باید از سوسن پرور الگو بگیرمزن ۱۳ سال هیچی نگفتی!بابا افرینبرنده اونیه که پرایوت زندگی میک ...

حالا ما روزاول که خواستگاره نیت کرده بود بیاد خونمون همه فهمیدن😐

چقدر زود دیر شد، حیف💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ما روزاول که خواستگاره نیت کرده بود بیاد خونمون همه فهمیدن😐

ما هم مثل شما😂🤣😂

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
گل اینترنت فرمایش کرده خواهرجونم😂🤣😂

عه 

من فک کردم از خودت فرمایش کردی 😐😐😂😂😂😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

کاش مهرانه مهین ترابی وشهره لرستانی و بقیه بازیگرهایی که مجرد موندن هم ی عشق پنهانی داشته باشن چون ا ...

اتفاقا من به مهرانه مهین ترابی حسودی میکنم ادم اگر مجردم میمونه اینجور مستقل وخودساخته باشه شرف داره به متاهل بودن بعضی از خانما

چقدر زود دیر شد، حیف💔
.... تو شانسمون، 😂😂

برای خواهر اخریم چند تا خواستگار میومد نمیشد ب همه هم میگفتیم ..دیگه  مامانم نگران شد

ی خواستگار اومد گفت دیگه نمیگم ..گفتیم باشه بهتر یکم بقول امروزیا پرایوت تر 

بعد ی روز صبح خونشون بودم دیدم یواشکی داره برای زنعموم میگه 

ک امشب برای دخترم میان برای مراسم اصلی ب شما میگم 😑

بعد زنگ زد ب عمه ام همین حرفا تکرار کرد

رفتم بالا سرش گفتم مادرجان زنگ بزن ب همه بگو عزیزم 

خودت اذیت نکن.‌گفت اخیش حالا زنگ میزنم 😂😂😂

حالا خداروشکر دیگه با همون شد و الان مادر ۳تا بچه اس

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عه من فک کردم از خودت فرمایش کردی 😐😐😂😂😂😂

خواهر مخ من چنین فرمایشاتی نمیکشه😂😂😂

مخصوصا دور از جون امروز با سردرد بیدار شدم

برای خواهر اخریم چند تا خواستگار میومد نمیشد ب همه هم میگفتیم ..دیگه مامانم نگران شدی خواستگار اومد ...

وای😂😂😂😂میگن هر چیو می خوای همه بفهمن به مامانا بگو🤣🤣🤣خدارو شکر که خواهرتون خوشبخت شد🙏

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اتفاقا من به مهرانه مهین ترابی حسودی میکنم ادم اگر مجردم میمونه اینجور مستقل وخودساخته باشه شرف داره ...

من که مستقل بودن و قوی بودنش رو دوست دارم 

منظورم اینه که وقتی پیر ومریض بشه کسی کنارش نباشه که ازش مراقبت کنه غم انگیزه دوست دارم عاشق بشه لیاقتشو داره خب 

وای😂😂😂😂میگن هر چیو می خوای همه بفهمن به مامانا بگو🤣🤣🤣خدارو شکر که خواهرتون خوشبخت شد🙏

قربونت 

اره خداروشکر ... انشاءالله خوشبختی همگی قربونت

مگه قبلا متاهل نبود؟شوهر داشت که

نه من از همون موقع که ۶سالم بود یادمه تو تلویزیون ی مصاحبه ازش گرفتن گفتن چرا ازدواج نکردی گفت عاشق یکی بودم که بهش نرسیدم و دیگه قصد ازدواج ندارم 

از همون موقع خیلی دلم میخواست که بتونه بایک نفر دیگه آشنا بشه ولی انکار خودش تنهایی و مستقل بودن رو انتخاب کرده