2777
2789

یه دختره تو دانشگامون هست حالا نمیگم هر روز یه مدل میپوشه هااا نه 

ولی‌‌ خیلی زود به زود مانتو جدید میگیره 

وای این یکی خیلی خوشگل‌بودد از شما چه پنهون واقعا حسودیم میشه 

میدونم ربطی به این چیزا نداره ولی از لحاظ مالی ما بالاتر اژ اوناییم 

ولی هم با ماشین شخصیش میاد هم لباساش اینجوری 

بعد هی میگم مگ من چیم‌ کمتره اخه که همش مانتو تکراری و رفت و امد با اتبوس 

مامانم فکر میکنه سالی یه مانتو کافیه 

نمیدونم دهترا چه جوری میرن خرید 

خودشون میرن یا با ماماناشون‌که زود به زود انقدر مانتو میخرن

خب اگ پولداری بگیر دیگ

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتودانشجویی مگه چقدره پولش ؟ 🫤 

بعدم مگه مانتو دانشجویی چقدر تنوع داره همه شبیه همن 

برو یک مرکز خرید ارزون یاپیج های ارزون ده تا بردار بهت تخفیف میدن میشه نهایت پنج شش تومن 

چطو فهمیدی از لحاظ مالی بالاتر از اونی؟!

خونه ماشین محل زندگی 

ولی مثلا اون از ایناس که انگار بیشتر پول خرج. لیاس و دکتر پوست و از این جور چیزا میرن 

یا میشه گفت دست و دلباز ترن 

خونه ماشین محل زندگی ولی مثلا اون از ایناس که انگار بیشتر پول خرج. لیاس و دکتر پوست و از این جور چیز ...

مانتوی درست و حسابی میپوشه یا ازاین بلوز پونصد هاس؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یا شایدم مهمونی اینا زیاد میرن مثلا من دانشکاه نباشه عملا هیچ جای دیگ نمیرم

مانتو دانشجویی رو که جای دیگه نمیشه پوشید 

اصلا دیگه کسی مانتو نمیپوشه چه برسه اینکه بخواد مانتودانشجویی رو تو مهمونی  بپوشه

بعصیا براشون مهمه و خب مادرشونم بهشون یاد داده از بچگی. مادره من مثلا اصلا بلد نبود. بااینکه همسرم داشت میگف حیفه پوشک نکن کهنه کن بجه رو. یچیز عجیب غریب.

یا مثلا همون مانتورو شش سال بپوش 

parasoo1989@