2777
2789
عنوان

چی جوا مادرشوهرتونو میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداواسه خودت گفته حالااگ اینومادرت میگفت ومادرشوهرت میگفت بارداره بعدا خوب میشه زمین وزمانو بهم میدوختی ک مادرم بفکرسلامتیمه مادرشوهرحسودم میگ خوب میشه نمیخوادپسرش پول خرج کنه😂

مادر شوهرمن که هر وقت من مریض میشم بیشتر فکر پسرش هست میگه یمدت زیاد نزدیک شوهرت نباش یوقت اونم مریضی تو رو نگیره  بقیه وقتها هم یجوری صحبت میکنه یعنی عیب و ایرادات رو برطرف کن بچم گناه داره نمی تونه اینطوری تحمل کنه انگار پسرش پادشاه انگلستانه 

شاید فس فس می‌کنی بقیه اذیت میشن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

به فکرت بوده خب 

من شوهرم عمل نکرده ولی این حالتو داره هرچی میگم دکتر برو میگ چیزیم نی ولی حتما یه چیزی هست چون عملم نکرده ک بگم برا اونه 

و واقعا من رو صدا  غذا خوردن حساسم در این حد ک موقع غذا خوردن بعضی وقتا تحمل نمیکنم  دست خودم نی انگار مغزم درد میگیره بلند میشم از سر سفره ب بهونه سیر شدن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چه عجب یکبار تو نی نی سایت نظر منطقی دادن ، و یکی نیومد بگه میزدی تو دهن مادرشوهرت و بیخود کرده دخال ...

😂😂😂😂😂دقیقا

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مادر شوهرمن که هر وقت من مریض میشم بیشتر فکر پسرش هست میگه یمدت زیاد نزدیک شوهرت نباش یوقت اونم مریض ...

😁من مامانم میگ ی بار دیدم پیام داده شوهرم حالمو بپرسه اخرش نوشته ک باشه مراقبش باش ولی زیاد نزدیک نشو نگیری 😅کلی خندیدم با شوهرم به حرفش

کلا خودمم کسی مریض میشه میگم حالا مراقب باشین بقیه اتون نگیرین

مادر شوهرمن که هر وقت من مریض میشم بیشتر فکر پسرش هست میگه یمدت زیاد نزدیک شوهرت نباش یوقت اونم مریض ...

مادرشوهر من که خوبه مثلا ... موقعی که کرونا گرفته بودم ، و تو وضعیت بدی بودم به پسرش گفت بیا خونه خودم و من تنها بودم ، و بابام هم تو بیمارستان به خاطر کرونا بستری بود ، مامانم هم حالش خوب نبود ، اسباب کشی داشتم ، اصلا یه وضع بدی بود ... بعد شوهرم تو این وضعیت من رو تنها گذاشته بود رفته بود خونه ننش که مبادا کرونا بگیره ... من انقدر گریه میکردم که  مامانم زنگ زد به شوهرم گفت زنت حال روحیش خوب نیست تو این وضعیت تنهاش گذاشتی که شوهرم اومد .. و هیچیش هم نشد و کرونا هم نگرفت.

😁من مامانم میگ ی بار دیدم پیام داده شوهرم حالمو بپرسه اخرش نوشته ک باشه مراقبش باش ولی زیاد نزدیک ن ...

خوب چرا وقتی شوهرم مریض میشه میگه کنار شوهرت باش حواست به بچم باش نمیگه ازش دور باش مواظب باش تو مریض نشی 

خوب چرا وقتی شوهرم مریض میشه میگه کنار شوهرت باش حواست به بچم باش نمیگه ازش دور باش مواظب باش تو مری ...

خب این اشتباهه دیگ باید یکی بدونه و یکسان رفتار کنه شمام شوهرت مریض میشه مراقبش باش ولی حواست ب خودتم باشه ک نگیری