2777
2789
عنوان

میخوام حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 227 پست
بزرگترا دادن ما نخواستیم کاصن تو سنی نبودیم ک بفهمیم

ان شاالله خوشبخت باشین

خیلی خودتو تحت فشار نزار که بالای سی اذیت بشی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خوبیش اینه تو سی سالگی دیگه دغدغه زایمان نداری بچه هاتم از آب و گل در اومدن و یه خانواده داری که هم ...

بعد سی مگه با این حجم از زایمان جسم و اعصاب و روان سالم میمونه که آدم به خودش برسه 😐😐 دل خجسته ای داری 

ادمی که تو سن کم اینهمه بچه اورده با کسی که همسنشه زمین تا آسمون فرق داره و هرچقدرم برسه به خودش جبران این ظلمی که به خودش کرده نیست 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه ۲۷سالگی شوهر کردم.واقعا دیر بود برام.الان ۳۶سالمه و بچم کلاس دومه.دیگه سنمون بالاست برای دوم ...

نه بابا فکر می‌کنی کار خوبی کردیم 

دیگه ماها زیادی بیش فعال بودیم انگار دنبالمون کرده بودن که زود زود شوهر کردیم و بچه دار شدیم 

من که دیگه پشت دستمو داغ گذاشتم خداروشکر بچه هام خیلی خوبن ولی دیگه حاضر نیستم بدن خودمو بندازم تو پروسه ی بارداری و زایمان و بچه داری های دوباره 

همین دوتا کافیه برام 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
هدف دیکه ای تو زندگی نداری واقعا؟فقط زاییدن و راضی کردن شوهرت؟🫤

ن هدفای زیادی دارم.....

در کنارش بچه هم میخوام..

فکرشو بکن ی روز میبینی ب خواسته هات رسیدی ولی کمبود بچه احساس میشه دور و ورت

و منی که 28 سالمهو دخترم 10 سالشهو توبه کردم از بچهچه انرژی ای داری تو آخه

28سالمه هنوز درسم تموم نشده برام خوراکی گریه میکنم و فکر میکنم زود ازوداح کردم 🤣

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بله . مگه چیه؟

عزیزم تصمیم خودته از منی ک فوق لیسانسمو گرفتم به تونصیحت تو دوره دانشگاه وقفه ننداز هم تمرکزتو از دست میدی هم از هم دوره ایات عقب میمونی اگ میخای یا قبلش یا بعد از اتمام لیسانس بیار 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

دوباره دوباره سه بار فایده نداره😂😂

😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عزیزم تصمیم خودته از منی ک فوق لیسانسمو گرفتم به تونصیحت تو دوره دانشگاه وقفه ننداز هم تمرکزتو از دس ...

عزیزم درسته حرفتون ولی با برنامه ریزی میشه

من ترم ۳باردار‌شدم درسامم سنگین‌بودن‌ و رشته سخت همراه با‌کارورزی‌های‌طولانی ولی همزمان با هم‌ترمی هام‌درسم‌تموم شد

ادامه‌تحصیلم‌دادم

همون‌کارشناسی هم شاگرد دوم دانشکده شدم

ولی برنامه‌ریزی لازم‌داره و‌زرنگ بودن و البته شانس‌ بیاری یه بارداری سالم‌داشته باشی

مثلا الان من باردارم این بارداریم‌پرخطر از کارم و‌همه چی موندم اگه دانشجو‌بودم بقول شما نمیتونستم درسم‌ رو هم‌پیش ببرم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن هدفای زیادی دارم.....در کنارش بچه هم میخوام..فکرشو بکن ی روز میبینی ب خواسته هات رسیدی ولی کمبود ب ...

دوست من هم ب هدفش رسید هم بچه داره منافاتی نداره باهم 

لزوما کسی ک دنبال هدفش اول میره کمبود فرزند احساس نمیکنه 

ولی خب شما سبک زندگیتو اینجوری میپسندی پس مطابق میل خودت پیش برو عزیزم ولی مراقب خودتو بدنت حتما باش ک هیچی مهم تر از خودت نیست 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

هیوده یه عدده عزیزم 😐یعنی هیوده سالگی زایمان کردم😂❤️

خدا بگم چیکارت کنه از اول تاپیک دارم دنبال معنی هیوده میکردم مجید دلبندم اون هفده هست 🥲🤣

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور