2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغتوده دقیقه تاربع ساعت توقابلمه درباز بزاربجوشه ابشوبریزیه پیازرو تفت بده متوسط روبه بزرگ بافلفل دلمه وهویج بعدمرغاتوبچین روش وزیرشوکم کن درحدشمع بعد چندقاشق رب گوجه وادویه هاتوسرخ کن یه قاشق شکریه قاشق ابلیمودولیوان اب بریزرومرغتورب گوجه رواضافه کن یکساعت تادوساعت که ابش کم شدخاموش کن نوش جونت

گاهی انسانم آرزوست

مرغ بزار کمی با یدونه پیاز و کمی زردچوبه آبپز بشه هم بوش گرفته بشه هم طعمش بهتر میشه 

تو ی تابه پیاز تفت بده بعد بعش مرغ که آبپز کردی بزن مرغتم یا خورد کن یا ریش ریش کن 

خلاصه درنهایت بهش زعفران و کمی رب و نمک بزن با زرشک 

بعدش برنج آبکشی درست کن یا موادتو بریز لابلای برنج بزار باهم دم بکشه با اینکه اگر میخوای مجلسی باش موقع کشیدن برنج بریز روی برنج خلال بادوم و پسته هم تزئین بسته به علاقت درست کنی بریزی روش

مرغ رو‌میپزین بعد سرخ میکنین بعد سس درست میکنین؟ یا اول مرغ رو سرخ میکنین و رب گوجه میزنین و میذارین ...

مرغ پلویی اگر چنددقیقه اول با پیاز و زردچوبه آبپز کنی بوش میره طعمشم بهتر میشه بعدش همراه با پیاز تفت میدی 

مرغتوده دقیقه بزاربجوشه بعدبشور وسرخ کن بعدازاونور رب گوجه اوتفت بده وادویه هاتوودولیوان اب بریزجوش خورد میخواستی مرغاتواضافه کن که نرم بشه اگه حالت سوخاری دوست داری اون ده دقیقه اول روبکن نیم ساعت تیکه های مرغت هم کوچیک باشه کنارش سیب زمینی هم سرخ کن

گاهی انسانم آرزوست

مرغو با اب و هویج و فلفل دلمه و پیاز و سیر و برگ بو و ابلیموی تازه بزار رو حرارت وقتی جوشید ادویه و نمک اضافه کن بزار نیم ساعت بپزه بعد تو روغن دو طرفشو سرخ کن 

پیاز داغ کن رب بریز بزار رنگ باز کنه اب مرغ رو از صافی رد کن هویجارو هم جدا کن بزار کنار اب مرغو ب پیاز داغ اضافه کن بزار بجوشه بعد مرغای سرخ شده رو اضافه زعفرونم غلیظم بریز بزار با حرارت کم دم بکشه

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱 

مرسی.میرم این مدلی درست کنم.

خواهش میکنم اسی یادم رفت زعفرون هم دمکرده هم اضافه کن خیلی خوشمزه میشه ازاون دولیوان اب نصف لیوان تایه لیوان موندبعدخاموش کن

گاهی انسانم آرزوست