2777
2789
عنوان

شوهرم‌میکه لباس عروس ب پای خودته

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 86 پست
خب یه کت شلوار خودش می‌خره برای من چیزی جز لباس عروس نمیخاد بگیره ک

کت وشلواررو خانواده عروس میخرن لباس عروس رو خانواده داماد 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

🥲عزیزم میگم باید چه رفتاری نشون بدمممک

بگو باشه ولي ما همه جا ميگيم كه لباس رو شما نگرفتين، حتي توي عروسي به فاميلات ميگم ببين كي اون وسط مسخره عام و خاص ميشه!!! مگه اينجا آمريكاست كه لباس رو عروس بخره؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه میشه!!!ساعت لوازم ارایش یه سری لباس مجلسی و بیرونی و خانگی و پک بهداشتی و اینارو نمیخره هیچکد ...

ن خانوادم میخرن چون تو اون کاغذه نوشتن شب خواستگاری حالا این میخاد یه لباس بگیره

بگو باشه ولي ما همه جا ميگيم كه لباس رو شما نگرفتين، حتي توي عروسي به فاميلات ميگم ببين كي اون وسط م ...

همین دیگه تازه میگه بدل دستت کن پول طلا ندارم منم قبول نکردم مخاستم دل بسوژنم براش بگم باشه ولی این رفتار رو دیدم اصلا قبول نمیکنم

ن خانوادم میخرن چون تو اون کاغذه نوشتن شب خواستگاری حالا این میخاد یه لباس بگیره

ببخشید ولی چی شد او خواستگاریش اصلا اینو مطرح کردید نوشتید!!

اگه خودش شاغله به کسی ربطی ندارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره لباس داماد با پای خود شونه هرکس به پای خودش ولی خب لباس عروس ب پای مادر عروس ندیده بودم دیکه

شما توی بله برون توی دفترش چنین چیزی رو نوشتین؟برو ببین اگر نبود بهش نشون بده بهش بگو ما چنین رسمی نداریم 

همین دیگه تازه میگه بدل دستت کن پول طلا ندارم منم قبول نکردم مخاستم دل بسوژنم براش بگم باشه ولی این ...

پس کلن میخان بدون پول و مفت بری خونه بخت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نگو خانواده م رسم ندارن بگو همه جا رسم اینه که لباس عروس و خرید عروس به پای پسره محترمانه بگو حالا ب ...

از بس که بیشعوزه اصلا زیر بار نمی‌رم تازه میگم لوازم آرایشمم با مانتو شلوار بخرن برام هرچند که مامانم گرفته اینارو

اگر دوباره حرفی بزنه میپرم بهش بنطرم که کوتا بیاد و بخره ولی دیدم حرف حرف خودشه واقعا هم باید کنسل ش ...

ازالان بهش هشدار بده بگو من تالار نمیام برو خودت تنها تالار واسه خودت عروسی بگیر اگه بخوای لباس عروس کرایه نکنی پس بهتر که عروسی کنسل بشه 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

گیرم شما چنین چیزی گفتین و الان خانوادت نمیتونن بنظرت یک مرد درست حسابی اینجوری میگه؟ نه خانوادم گفتن فلان بهمان! مرد حسابی تو داری خانواده جدید تشکیل میدی 

گیرم تو صدتا کتاب و دفتر نوشته باشین وقتی طرفت میگه فلان بخر باید بخری باید شعورت برسه 

این اسم خانوادشم میاره و میگه نه چونکه نوشتین فلان!

ولی فک‌ کنم لباس دامادی با خانواده عروسه هاینی اونا هم لباس عروس کرایه کنن هم لباس داماد بخرن؟

همه اینجا طرف عروس گرفتن چون همه زنن ولی به نظرم اینجا عروس خانوم داره زرنگی میکنه خب داماد لباس عروس بگیره عروسم باید کت و شلوار بگیره نمیشه همچی با داماد باشه که .

مخصوصا تو خواستگاری عروس امضا و کاغذ میاره دامادم حواسشو جمع میکنه خب 

همین دیگه تازه میگه بدل دستت کن پول طلا ندارم منم قبول نکردم مخاستم دل بسوژنم براش بگم باشه ولی این ...

مگه ببخشید احمق هستی که طلابدل دستت کنی؟همون روز کاغذ نویسی خودت رو کم ارزش جلوه دادی الانم باید محکم بگیری کارتو کلا نذار تو کوچکترین کارت دخالت کنن 

خب خیلی شیک شماهم بگید ماهم خرید نمیکنیم🙄

آواکادو سایت🥑