2777
2789

بهش هر چی اصرار کردم بیا خونه ما تا ازت مراقبت کنم رسیدگی کنم قبول نکرد

براش سوپ درست کنم 

دیگه چیکار کنم براشون دوستان

داستان زندگیشو اینجا قبلا نوشتم دوستم تنها زندگی میکنه با دو تا بچه هاش

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم کرونام

اونا از من گرفتن

خیلی عذاب وجدان دارم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

مگه رفتن تست دادن که مشخص شده کرونا هست ؟

نه من رفتم دکتر گفت کروناست اونام از من گرفتن

لیمو شیرین وپرتقال وسیب براشون بخر ببر.آب هویج هم خوبه

آبشونو بگیرم دیگه؟

من خودمم بد حالم گفتم بیای اینجا قبول نکردن

الان با این حال بدم نمیتونم راه برم ... میرم اونجا شایدم شب بمونم

گفتم تاپی بزنم چی ببرم بخوریم خوب بشیم

از من گرفتن من اول مبتلا بودم بدون ماسک رفتم پیششون عذاب وجدان دارم

اخی طفلی هابراشون سوپ مرغ درست کن ببرباز این فصل سرمای لعنتی اومد

وای اره این فصل فقططط مریضی هستش

میشه بگی علائمت چی بود؟

آره عزیزم..

تب شدید 

بدن درد شدید

سرفه های زیاد و خشک 

قفسه سینم خیلی خیلی درد میکنه 

گلو درد وحشتناک

تهوع شدید

دل درد

سردرد وحشتناک

آبریزش بینی بی رویه