2777
2789
درمورد کنکور فرهنگیان میگی ک چ منابعی و کتابی باید تهیه کرد؟ اگ کنکور سراسری خوب ندیم اما فرهنگیان و ...

در کل طبق تجربه من باید همه قسمتارو خوب بدی به خصوص نهایی هارو

من گاج داشتم برای منابع فرهنگیان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل شما کنکور خودم رو خیلی بهتر نسبت به فرهنگیان داده بودم..واقعا با اینکه زیادم سخت نیست ...

۷۸۰۰ خیلی پایین بود 

میگفتن ۳۰ درصد خیلی پایین برای این دو درس 

ممنون عزیزم 

یعنی شما منبع ویژه ایی نداشتید برای هوش ؟

۷۸۰۰ خیلی پایین بود میگفتن ۳۰ درصد خیلی پایین برای این دو درس ممنون عزیزم یعنی شما منبع ویژه ایی ندا ...

نه اصلا زیاد نمیخوندم

یه کتاب گاج داشتم برای منابع فرهنگیان اونم زیاد نخوندم

کدوم استانی 

۲۲

امسال کنکور دادید ؟

نهایی و اینا باید ایجاد سابقه کنید برای دروس یازدهم و دوازدهم

و کنکور فرهنگیان هم چیز خاصی نیست یک سری منابع داره که اونارو باید بخونی در کنار کنکور خودت میدی

منتها قبولی فرهنگیان به مصاحبه ام خیلی بستگی داره 

از لحاظ فنی بیان باید اوکی باشی

امسال کنکور دادید ؟نهایی و اینا باید ایجاد سابقه کنید برای دروس یازدهم و دوازدهمو کنکور فرهنگیان هم ...

منابعشو نمیدونم رشتم تجربیه ..از کنکور فاصله داشتم بعدچن سال میخام شرکت کنم،کدوم ماه کنکور فرهنگیانه؟ اتفاقا صحبت کردم و ارتباط گرفتنم خیلی خوبه