2777
2789
عنوان

خانوما تا حالا به این فکر کردین اگه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
خدا نکنه هیچ وقت بیفتم روی تخت🤣🤣ولی مطمعنم شوهرم تا اخرش عاشقانه دوسم داره و پای من میمونه و تمامه ...

اون بخاطر تصور بدبختی خودش بغض میکنه، نه بخاطر تو. مردها اولویت اولشون خودشونن عزیزم. اما اکثر زنها از خودشون میگذرن بخاطر مردها و این اشتباهه

من برای جراحی بینیم با همسرم رفتیممثل پروانه دورم میچرخید،نمیشه همه رو بایه چشم دید

جراحی بینی فرق داره. اون میدونه بعد از جراحی بینی قراره خوب بشی خوشگلتر بشی و زندگی عادی داشته باشین. منظور من وقتیه که دیگه ناامید بشه ازت. اونوقت ببین چه کارها که نمیکنه. یه مرد رو از خودت ناامید کن بعد عشقشو بسنج. هیچ مردی بعد از ناامید شدن، رفتار درستی از خودش نشون نداده تا حالا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بخاطر تصور بدبختی خودش بغض میکنه، نه بخاطر تو. مردها اولویت اولشون خودشونن عزیزم. اما اکثر زنها ...

نه عزیزم چه بدبختی اون الانم کلی از کارارو خودش انجام میده 😂😂🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

جراحی بینی فرق داره. اون میدونه بعد از جراحی بینی قراره خوب بشی خوشگلتر بشی و زندگی عادی داشته باشین ...

اینکه شما تجربه داشتین دارین انقدر مطمئن صحبت میکنید رو نمیدونم.

اما اینو خوب میدونم نمیشه همه رو با یه چشم دید،گاهی خانما هم همسرشون رو تو شرایط بد ول میکنن میرن

مامان دوتا گل پسر کوچولو🩵🩵

جراحی بینی فرق داره. اون میدونه بعد از جراحی بینی قراره خوب بشی خوشگلتر بشی و زندگی عادی داشته باشین ...

بعدم عزیزم من همسرمو میشناسم ک اینو میگم

وقتی تلاشش برای زندگی راحت ما رو میبینم از حرفی که میزنم اطمینان دارم🫶

مامان دوتا گل پسر کوچولو🩵🩵

چند بارتو زندگی تجربش کردم عزیزم یه بار که دکتر احتمال تومور داد همونجا اشکش ریخت هرشب سه طبقه کولم ...

خب منم این تجربه ها رو داشتم عزیزم. اما اونا اینکارها رو انجام میدن چون ناامید نشدن ازمون. میخوان کنارمون باشن تا سرپا بشیم که بتونیم مثل قبل خدمات ارائه بدیم بهشون. تو نمیدونی مغز مردها چقدر منطقی عمل میکنه. 

منظور من از این تاپیک، زمانیه که کلا ازمون ناامید بشن و مطمئن بشن که هیچوقت قرار نیست برگردیم به روزای عادی، اونموقع ببین چجوری رفتار میکنن. چون اولویت اولشون خودشونن. کل جامعه هم از اونا حمایت میکنه. پس اینقدر از خودمون نباید بگذریم بخاطرشون

من اگه شوهرم افتاد رو تخت اصلا نگاهش هم نمیکنم الان مثل کلفت باهام رفتار میکنه چرا پرستاریشو بکنم فقط با بچه هام زندگی میکنم اونم فقط میتونه زندگی کردن ما رو ببینه تا وقتی مرد

شاید هم با بچه هام ترکش کنم البته اگه اون زمان شریطتش داشته باشم اما از این مطمئنم که براش دلسوزی نمیکنم

چند بارتو زندگی تجربش کردم عزیزم یه بار که دکتر احتمال تومور داد همونجا اشکش ریخت هرشب سه طبقه کولم ...

اونوقت من یه بار داشتم از دل درد به خودم میپیچیدم بار اولی بود که منو برد دکتر فشارم هم پایین بود یه سرم وصل کرد اون روز خرج سرم ۲۵هزار تومن شد وقتی رسیدم خونه گفت دروغ گفتی هیچ جات درد نمیکنه الکی بهونه آوردی و خودتو لوس کردی اگه روزی مریض بشم میدونم از درد نمیمیرم از زخم زبون شوهرم میمیرم تو بارداریم کتکم زد و اصلا براش مهم هم نبودم

خب منم این تجربه ها رو داشتم عزیزم. اما اونا اینکارها رو انجام میدن چون ناامید نشدن ازمون. میخوان کن ...

من هیچوقت تجربه نداشتم هیچوقت حس نکردم شوهرم دوستم داره من فقط حس کلفتی و برده بودن و بی ارزشی داشتم روزی ده بار تحقیر شدم و میدونم مادر بدی ام چون دیگه تحمل ندارم و منم بچمو تحقیر میکنم

من هیچوقت تجربه نداشتم هیچوقت حس نکردم شوهرم دوستم داره من فقط حس کلفتی و برده بودن و بی ارزشی داشتم ...

عزیزم متاسفم که این روزها رو تجربه کردی فداتشم.ولی پیشنهادم اینه حتما مشاوره برو بخاطر بچه هات. چون اونا گناهی نکردن که تاوان بیشعوری شوهرتو پس بدن. 

عزیزم متاسفم که این روزها رو تجربه کردی فداتشم.ولی پیشنهادم اینه حتما مشاوره برو بخاطر بچه هات. چون ...

مشاوره اول از همه پول میخواد که شوهرم نمیده برم مشاوره دوم خود مرکز مشاوره که چون شهر ما کوچیکه نداره و سوم کسی که منو ببره و بچه هامو‌ نگه داری که البته هیچکیو ندارم و مهمتر از همه خودم باید انگیزه داشته باشم که ندارم من عذاب وجدان خیلی دارم از بابت خیلی چیزا و بچه هام اما خودم نابودم مادر پدرم هردو مریض و تقریبا افتاده

شایدم چون مادر پدر خوبی ندارم الان شرایطم اینه

صددرصد پدرومادر خیلی نقش دارن توی خوشبختی ما. اما خودت پدرومادر خودت شو. بشین با خودت منطقییییی فکر کن ببین برای این زندگی چیکار میتونی بکنی. تا میتونی، از شوهرت بکن. طلا پول ماشین خونه. باسیاست و عشوه فقط ازش بکن. سعی کن پول ذخیره کنی مخفیانه توی یه حسابی که اصلا ازش خبر نداره. یا نقد جمع کن. خلاصه به فکر خودت باش 

اونوقت من یه بار داشتم از دل درد به خودم میپیچیدم بار اولی بود که منو برد دکتر فشارم هم پایین بود یه ...

الهی بمیرم برات اره بعضی مردا بی عاطفن 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️