2777
2789

شما تجربه ای دارید از این قضیه؟

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

منم لهجه دارم

یه مدت سعی کردم نداشته باشم بدتر شد😂😂😂😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بزرگ شده مشهدم و مامانم اینا تو خونه همیشه مهدی حرف میزنن ولی من ناخود آگاه لهجه تهرانی غلیظ دارم🫠😂

نگین تهران که لهجه نداره،اینو فقط یک غیر تهرانی میفهمه 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

مگه کجایی هستی ؟ فارسی که تو ایران صحبت میشه خودش ی لهجه از زبان فارسی دری هستش لزومی نداره یزدی و ...

لر

لر

روی حرفا تشدید نزار و غلیظ تلفظ نکن و  اِ ربط رو هم بگو اگه هم روی تلفظ ق و غ مشکل داری تمرین کن

منم لرم و اکثر کسایی که دیدم لهجه داشتن مشکلشون همینا بوده

ولی خب درکل لهجه چیزی نیست که بخوای بخاطرش به خودت سخت بگیری

یه مدت ساکن شهری غیر از استان خودتون مثل تهران بشی به مرور که با مردم ارتباط بگیری لهجت کمرنگ تر میش ...

فعلا شرایطشو ندارم

لر

خب باهمون لهجه ای که داری صحبت کن هرکس هم پرسید کجایی هستی بگو لرم واسه همین فارسی رو بالهجه حرف میزنم  اینجوری اصالت خودتم حفظ می‌کنی یکجوری با اعتماد به نفس هم حرف بزن که کسی جرات نکنه چیزی بگه تازه لهجه شیرین هم هست 

دیگه باید دوره این حرفا که هرکس لهجه داره باید بولی بشه وخجالت بکشه بگذره تهرانیا باید به این حدازبلوغ عقلی برسن که به لهجه ها و گویش های دیگه احترام بذارن 

فعلا شرایطشو ندارم

خوب در هر حال اگه بخوای فارسی رو بدون لهجه حرف بزنی نمیتونی چون تو ایران حتی همون تهران هم فارسی رو با لهجه مختص به همون شهر حرف میزنن مگر اینکه ببنی کدوم حروف رو متفاوت تلفظ میکنی یا چه اصطلاحاتی رو تو لهجه استفاده میکنی تا حذفشون کنی

☺️