2777
2789

از درد کمر و خشکی نمیتونم حتی چند دقیقه بشینم اصصصلانمیتونم 

باسنم سرد سرد شده یخ زده انگار فقط دراز کش افتادم 

دیسک خفیف دارم ،یعنی این دردام از دیسک هست ؟؟؟

پایین تن کلا سرد میشه

دکترا چیزی نفهمیدن فعلا هزار تا عکس و آزمایش گرفتم😭

واسم دعا کنید لطفا🙏

گرمی جات زیاد بخور 

استخر خیلیییی خوبه مخصوصا تو آب داغش راه بری

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردی دردتو بیشتر میکنه

یه آجر رو داغ کن بشین روش تا کمر و پایین تنت گرم بشه

شال پشمی بپیچ دور کمرت وپماد یا چسب گرم کننده بزن 

گرمیجات هم بخور و ماست و دوغ و سردیجات رو یه مدت حذف کن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اگر مطمئنی دیسک کمر داری فقط کمردرد طبی ببند معجزه میکنه برات صبور هم باش قرص شل کننده عضلات هم زیر ...

عزیزم قرص شل کننده میخورم هیچ تاثیری نداره

واسم دعا کنید لطفا🙏

عزیزم قرص شل کننده میخورم هیچ تاثیری نداره

مطنینی دیسک کمر ؟اگر دیسک کمر باشه قرص و کمر بند طبی نجاتت میده به اضافه استراحت و ورزش درست .تو گوگل سرچ کن ورزش مخصوص دیسک کمر با صبر زود خوب میشی

دیسک کمر واقعا بده آدم تا گرفتار نشه متوجه نمیشه ولی یکم مراعات کنی زود خوب میشی روی پتو بخواب اصلا روی تشک نخواب تو گوگل سرچ کنی خیلی چیزها یاد میگیری فدات بشم انشالله زود خوب بشی میفهمم چی میکشی❤️

دیسک کمر واقعا بده آدم تا گرفتار نشه متوجه نمیشه ولی یکم مراعات کنی زود خوب میشی روی پتو بخواب اصلا ...

مرسی عزیزم 

شما دیسک داشتید؟الان کامل خوب شدی؟

واسم دعا کنید لطفا🙏

مرسی عزیزم شما دیسک داشتید؟الان کامل خوب شدی؟

سلام عزیزم خوبی،آره گلم من دیسک داشتم واقعا هم حال وروزت رو درک میکنم الان خداروشکر خیلی بهترم ولی در کل باید همیشه مراعات کنم  کارسنگین نکنم وسیله سنگین جابجا نکنم 

الان خودت بهتری؟؟

چند روز پیش ام ارای گرفتم همون مثل پارسال خفیف هست یکمی کمتر هم شده

اول کمربند یا شکم بند پهن ببند که تا دندهات بگیرع

بعدشم کیسه ابگرم بزار همجای تنت ک درد داری و سرد شده اخر شبا هم بده واست با پماد یا روغن ماساژ بدن کیسه بزار روش بخواب

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚