2777
2789
عنوان

زنداداشم رشته تاپ قبول شد اون زنداداشم تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 35 پست
کار خوبی میکنن من خودمو جاشون گذاشتم دیگه یه تبریک خشک وخالی چی بود خب معلومه حسادت کردن هم برادرت ...

به مامانم گفتم ولی میگه زشته میمونه داداشا خراب میشه منم   گفتم اونموقع میگفتی که طرفم آدمه ی تبریک بگین اینجوری نشه مامانم طرف کوچیکیاست منم میترسم کاری نکنم قطع ارتباط بشن چون کوچیکیا قشنگ توقع کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر خودش معطله یعنی چی من شاهدم اینجوری بود که فامیلای دور میگفتن و تبریک میگفتن اونا اصلا به خودشون ...

یعنی خیلی مغروره.

چه ربطی داره، برای منم همه تبریک گفتند حتی به خانوادم ولی اونا نگفتند. زنداداشت براش خیلی رشته مهمه گویا که توقع تبریک اینقدر داشته‌.

میتونه این تلافی را وقتی بذاره که اونا ماشین مثلا بخرند و این خانم تبریک نگه.

به زنداداشت باید گفت رشته ی تاپ برای شما مهمه برای خیلیا اصلا دانشگاه رفتن طرف مهم نیست ولی این نرفتن شاید خیلی دلیل پشتشه که شما فقط از یکیش خبر دارید. پس دخالت نکنید.

خیلی از حرفها قابل گفتن نیست و شما از دل زنداداشاتون و روابطشون خبر ندارید.

دندونپزشکی قبول شد من کتابامو دادم بهش شبانه روز میخوند

خب قبول شده باشه .به نظر من اونقدر حساسیت نداشته این قضیه. ولی خب به دنیا اومدن بچه فرق میکنه.هر چیزی روبا خودش مقایسه کرد

به مامانم گفتم ولی میگه زشته میمونه داداشا خراب میشه منم گفتم اونموقع میگفتی که طرفم آدمه ی تبریک ...

به درک توقع کن مامانت قدیمی فکر میکنه بگو زورکی که نمیشه لشن نمیخاد برن 

بعد بچه اورد کار شاقی نیست همه میتونن بیارن الان فکر میکنن کارشاقی کردن پس اندختن 

اونیکه با هوشش وسختی رشته خوب قبول شده والا کار اون شاق و سخت بوده بگو به مادت بادخالتت رابطتو با عروست وپسرت خراب میکنی 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یعنی خیلی مغروره.چه ربطی داره، برای منم همه تبریک گفتند حتی به خانوادم ولی اونا نگفتند. زنداداشت برا ...

من حالا هی بیشتر باز کنم سریع شناسایی میشم ولی برا داداش کوچیکم و زنش رشته دانشگاهی و دانشگاه خیییییلی مهم بود خیلی فخر فروشی میکردن  قبل قبولیش من همشو می‌دیدم دخالت نمی‌کردم برا همینم تا حالا نگفتم برید خونش  زشته چون منو به عنوان یک بی طرف میشناسند و قبول میکنن و رابطمون خیلی خوبه

به درک توقع کن مامانت قدیمی فکر میکنه بگو زورکی که نمیشه لشن نمیخاد برن بعد بچه اورد کار شاقی نیست ه ...

دو نفر نظر کامل مخالفه شما رو داشتن تصمیم گرفتم به زنداداشم که چیزی نگم ب عهده ودش مامانم میگم دخالت نکنه خودشون می‌دونن هرچند من حقو ب بزرگی میدم

دو نفر نظر کامل مخالفه شما رو داشتن تصمیم گرفتم به زنداداشم که چیزی نگم ب عهده ودش مامانم میگم دخالت ...

خب دیگه منم حقو به بزرگ دادم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

آخه چرا با این مسائل بی اهمیت زندگی رو به کام خودتون تلخ می‌کنید من حتی انتطار ندارم کسی تولدمم تبریک بگه، تبریک بدون کادو چه بدرد میخوره آخه😂😔

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

قبولی دانشگاه با بچه دار شدن از نظر اهمیت در روابط خانوادگی واقعا قابل مقایسه نیستن

تبریک نگفتن واسه دانشگاه نهایتا بدجنسی و حسادت تلقی میشه ولی اینکه دیدن برادرزاده نرن رسما اعلام جنگه😁

ببخشیدا ولی داداشاتون وقت زن گرفتنشون نبوده معلومه بی عرضه هستن وگرنه هیچ مردی نمتونه نسبت ب دنیا اومدن بچه ی برادرش بی تفاوت باشه اونم بخاطر اینک ب زنش تبریک نگفتن ک دانشگاه قبول شده یه مرد واقعی خودشو قاطی این خاله زنک بازیا نمیکنه

قبولی دانشگاه با بچه دار شدن از نظر اهمیت در روابط خانوادگی واقعا قابل مقایسه نیستنتبریک نگفتن واسه ...

با مزه گفتین 😬😂ترجیح دادم هیچی نگم خودشون یجوری حل کنن مامانم که داره حرص میخوره فقط دلشتم با کوچیکست😂

ببخشیدا ولی داداشاتون وقت زن گرفتنشون نبوده معلومه بی عرضه هستن وگرنه هیچ مردی نمتونه نسبت ب دنیا او ...

ولی من حقو ب بزرگی میدم با این ک گفتم هیچی نمیگم خود داداش کوچیکه به همین زنداداشم خیلی فخر فروشی میکرد آدم نباید نام حق بگه خودشم خاله زنک بازی درمیورد