اولا سلام صبحتون بخیر و شادی ببخشید اگطولانیه
سرتون درد نیارم خلاصه و مختصر بگم
من ۲۰ سالمه کنکور  میدم تیر ماه تو ی خانواده با وضع مالی متوسط و وضع فرهنگ خانوادم واسه هزاران سال پیشه شاید مامانم بهتر باشه شاید!
قضیه اینه من چندسالی با یه آقا پسری تو رابطه بودم از نظر شغل مناسبه ۲۹ سالشه خداروشکر رفتارش خوبه قیافش خوبه زن دوسته ازشچیز بدی نشنیدم ندیدم و اینکه همو دوس داریم خوب یجورایی باهاش بزرگشدم لطفا راهنمایی کنین من به اندازه کافیتیکه وکنایه میشنوم هزینه مشاوره ندارم درست نیست🙏🏻💔اینجام ظربه بخورم پدرم واسه ما پدر داری نکرد تا بوده فحش تا بوده خیانت کرده تا بوده عکس و فیلمای بد دیدیم توگوشیش حتی ی جفتگوشواره برای ما بچهبچهاش نگرفتهکممیاره میگهچیکارکنم بفروشمتون؟!ادعا میکنه برا شما گلیه هامممیدمکلا لفظه خدا ب سر شاهده نمیزاره برم بیرون با ۲۰ سال سن هنوز تو این شهر کوچیک گممیشم راه خونمون بیام تز بس مارو انداخته تو قفس نگم از دعواهایی ک تو خونه داریم فحاشی های+18 نمیدونم خونریزی.... خودم دوتا دندونم سیاه شده😞😞ریخته نبرده هنوز میگه ندارم خجالت میکشم پیش دوستام لاقل من برم خرجش کمتر بشه
این آقا پسر ۱۰ماه قبل اومد خواستگاری پدرم گفته بود نهحتینزاشت بیانگفته بود بچستمامغرور من خورد کرد اینآدم ولی از ی سمتی خانواده رلم قبول نمیکنن ومیگن باید ازدواجکنی همجوره هم ب گفته خودشون تو درس و همچیحمایت میکنن هم خودش هم پدر رلم الان بازممیخوان بیان ۵ ماه دیگ منچیکار کنمچجوری راضیشون ن کنم میترسم بازمپدرمابرو ریزی کنه 
درسم میخونممیدونم الان همتونمیگین درس بخون بخون میخونم من فقط میخوام باهاشنامزد باشم از این وضع خسته شدم دزدکی وبا ترس بیرون رفتن خانوادمگنگم وضعیتگفتم بهتون 
چیکار کنم