2777
2789
عنوان

از حرف مامانم خیلی ناراحت شدم

218 بازدید | 27 پست

شهری که من زندگی میکنم دو ساعتی تا شهر مامانم راه هست

حالا من بخاطر دلتنگی اونا پنج شیش روزه شوهر و زندگی و کار رو ول کردم اومدم به کنار 

من زیاد اهل غذا خوردن نیستن ، با قد ۱۶۰ و وزن ۶۴ ، حواسم هست زیاد پرخوری نکنم چاق تر نشم 

سر سفره صبحانه مامانم گفت بخور از لاغری مثل غاز شدی😑زن داداشم تو اتاق بود شنید ، منم حرصم گرفت در جوابش گفتم خودت چی مثل پنگوئن شدی 

میدونم خندتون میگیره از این کل کل 

هر دوتامون اون لحظه خندیدیم ولی من بدم اومد جلو داداش و زن داداشم همچین حرفی بخواد بهم بزنه 

بعدا بهش گفتم این حرفا رو نزن اوووو اونقدر ناراحت شد 

دوس دارم زودتر برم از اینجا بااینکه شوهرم همچین ادم نمونه ای هم نیس ولی خونمون آرامشی دارم که نگو 

الانم باهام باد داره خانم 

شما بگین حق با کیه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

حرفت زشت بودبه مامانت گفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفت زشت بودبه مامانت گفتی

این چند روز خیلی بهم بی احترامی کرده دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

مطمئنا شوخی کرده

مادر منم بهم میگه مثل معتادا شدی با خنده و شوخی میگذرونم 

دلیل نمیشه بهش توهین. کنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پنگوئن چیه خب خانما پیر یا میانسال که میشن زانوشون خشک میشه اونجوری میشه استایلو حرکتشون 😐ببخشیدا و ...

مامانم جوونه فقط چون چاق هست و شبانه روز در حال خوردنه همچین حرفی زدم 

همه این مشکلاتو با مادراشون دارن

اون از سر مادرانگی  با نابلدی گفته که دوست داره چاق بشی

اونا فکرمیکنن چاقی زیباییه

منم دوست ندارم جلو کسی حرف بزنه ولی برای شما موضوع حادی نیست سخت نگیر

منم با مامانم راحتم

مطمئنا شوخی کردهمادر منم بهم میگه مثل معتادا شدی با خنده و شوخی میگذرونم دلیل نمیشه بهش توهین. کنم

مامان من حرفای دلش رو با شوخی میزنه 

بدم میاد جلو عروسش میخواد منو خراب کنه

خدابیامرز مادرم از بچگی تاجوان هم شده بودم اسممو گذاشته بود مردنی تا فوت کرد من لاغر نیستم فقط تا سنی خیلی شدید کم خور بودم همیشه میگفت سهم اینو برنج نریزید زن داداشم داشتم عین خیالمم نبود

همه این مشکلاتو با مادراشون دارناون از سر مادرانگی با نابلدی گفته که دوست داره چاق بشیاونا فکرمیکنن ...

خوب کارش دخالت کردنه من انداممو دوس دارم 

خودش همیشه در حال خوردنه همیشه هم معدش داغونه 

بعد توقع داره من مثل خودش باشم 

مامانم جوونه فقط چون چاق هست و شبانه روز در حال خوردنه همچین حرفی زدم

چندسالشونه مگه که دختر بزرگ داره و ازدواج کرده ولی جوونه

خب طبیعیه که اتفاقی زیبایی هم به تپلی و چاقیه و اینکه اون مادرته دوست داره تو همیشه خوشگل باشی قشنگ باشی

چه حالب که از پنگوئن گفتن ناراحت نشده ولی ازینکه محترمانه تذکر دادی اینطوری نگه ناراحت  شده

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مامان من حرفای دلش رو با شوخی میزنه بدم میاد جلو عروسش میخواد منو خراب کنه

نگران نباش با این قد و وزن به غاز نمیخوری که بخوای خراب بشی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️