2777
2789
عنوان

از حرف مامانم خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست

کار اشتباهی کردی 

مادرت از روی نگرانی و دوست داشتن و عشق بهت گفته 

شما از روی تمسخر گفتی 

اگه مامانت الان چاقه به خاطر بارداری ها و زایمان بوده که اونم به خاطر شما بوده 

اتفاقا چون زنداداشت بوده نباید چیزی میگفتی 

ممکنه مادرت بعد یه چیز ساده حتی به زنداداشت بگه و زن داداش با خودش فکر میکنه که این خب دختر خودش باهاش اینجوری رفتار کرده پس منم حق دارم بد رفتاری کنم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدابیامرز مادرم از بچگی تاجوان هم شده بودم اسممو گذاشته بود مردنی تا فوت کرد من لاغر نیستم فقط تا سن ...

یک بار خواهرم و بابام یک بحثی کرده بودن همین زنداداشم رفته بود برای یک بنده خدایی تعریف کرده بود خیلی هم خندیده بود 

دوس نداشتم سوژه بدم دستش

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
یک بار خواهرم و بابام یک بحثی کرده بودن همین زنداداشم رفته بود برای یک بنده خدایی تعریف کرده بود خیل ...

بخوای نخوای سوژه‌ای زن‌داداشت همینه بعدشم خودشو سبک‌کرده بهتون خندیده دوستانه به مادرت بگو زشته اینجوری گلکم

چندسالشونه مگه که دختر بزرگ داره و ازدواج کرده ولی جوونهخب طبیعیه که اتفاقی زیبایی هم به تپلی و چاقی ...

منظورش اینه نسبت به همسن و سالای خودش  جوونتره ۴۶ سالشه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بخوای نخوای سوژه‌ای زن‌داداشت همینه بعدشم خودشو سبک‌کرده بهتون خندیده دوستانه به مادرت بگو زشته اینج ...

منم دوستانه گفتم ناراحت شده 

گفتم موقعی که داداش و زنداداش هستن شوخی اینطوری نکن 

جالب اینجاست داداشم قدش از من بلندتر وزنش هم کمتر 

چرا به اون نمیگه غاز؟

خب بگه نگه مگه غاز چشه گردن دراز و خوشکل به این خوشمزگی

بالاخره زشته آدم رو با یک حیوون مقایسه کنن

این دفعه که اومدم مامانم خیلی بهم تیکه میندازه 

تا الان دو تا عمل داشته همین داداشم زنگ نزد حالشو بپرسه تا خوب نشد نرفتم خونمون 

منتی نیس ، ولی احترام اونا رو خیلی داره 

بالاخره زشته آدم رو با یک حیوون مقایسه کنناین دفعه که اومدم مامانم خیلی بهم تیکه میندازه تا الان دو ...

خیلی حساسی عزیزم به غاز میگن پرنده حیوون به سگ گربه گاو اینا میگن درکل میگما وگرنه‌میدونم‌منظورت چیه چاره نیست میدونم باید تحمل کنی حساس نشو اونم ترک میکنه کم کم