2777
2789

سلام 

لطفا پست بذارید تا دعاگو باشم به شرط لیاقت

لایک تاپیک رو چک نمیکنم

میتونید دوستانتون رو هم تگ کنید

اگر اگر اگر راضی بودید دعاکنید منم امسال ( قبل تموم شدن سال) به حاجتم برسم💚💚🥲🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@پرستوی_بهاری_سابق‍ 

@شاهانا99‍ 

@درمسیرخدا‍ 

@سوییفت‍ 

@فاطیما1397‍ 

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸

@باران6161

@ایلیوس

@جان_و_جهانم

@elsa77na

@سرو،محمد

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸

@فادیان‍ 

@نخودسیاه‍ 

@خدایااشکرت‍ 

@دختر_اردیبهشتم‍ 

@ولاایف

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸

@درگوشی_عاشقانه000‍ 

@بهارگیلانی‍ 

@تیچرک‍ 

@دل_غمگین‍ 

@1tar‍ 

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸

برای من دعا کن لطفاً ❤️ 

انشاءالله خودتم به حاجت دلت برسی 🙏

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

@مامانبزرگپانیذ

@مامان،مهدیار

@maede65

@دلخوشی1

@در_انتظار_تو

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸

@tani1998‍ 

@reyyhaan‍ 

@77mary‍ 

@najmekhatoon‍ 

@goli199h‍ 

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸

خیلی محتاج دعام عزیزم ❤️🥲

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

@anshaliii‍ 

@namabkhoda‍ 

@mlita91‍ 

@eliott93‍ 

@mahlaghaaaa‍ 

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸

@آیات1383‍ 

@parzhak‍ 

@اعتصامی‍ 

@گلنازززم2‍ 

@136797‍ 

سلام و وقت بخیر

به شرط لیاقت دعاگو هستم🌸