2777
2789
خب از نتیجه ش میترسم چون علایم دارم

اینقدر فکر منفی نکن به جاش پیگیر باش

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا از چی میترسی.ی پاپ اسمیره.خانما هر ساله انجام میدن.منم چن سال پیش رفتم دکتر بعد دکتره بعده معاینه عصبانی شد گف چقد عفونت داری بچه دار چرا نشدی همین الان تست پاپ اسمیر میگیرم و سونو سریعا انجام بده.بعضی دکترا کلا کارشون ترسوندن بیماره.اون لکه بینی بخاطر عفونتته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
انرژی منفی دکترها دکتر ها حرف زیاد میزننخودت بسپور به خدامن کل بدنم ریخته به هم در حال مرگم

دکتر انرژی منفی نداده

کاربر خودش حساس و تا حدودی لوسه

پاپ اسمیر رو همه ی خانمهای جوان باید دوره ای بدن ترس نداره

عفونت هم خیلیا دارن

اسی از بس تایپیک زدی خسته نشدی 

چرا اینهمه استرس به خودت وارد میکنی 

برو ازمایش بده تا از این نگرانی در بیای دیگه

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
دکتر انرژی منفی ندادهکاربر خودش حساس و تا حدودی لوسهپاپ اسمیر رو همه ی خانمهای جوان باید دوره ای بدن ...

عزیزم من ترس دارم از نتیجه 

چون علایم دارم

لکه بینی 

حجم زیاد پریود

ترشحات بدبو