2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ات غیر مرتبط هستش ، از تجربی به روانشناسی که برای رشته انسانی هستش میای ترم اول بهت پیش نیاز پی ...

مبانی مشاوره 

فیزیولوژی غدد 

آمار توصیفی 

روانشناسی در دیدگاه اندیشمندان اسلام 

معرفت شناسی 

روانشناسی عمومی

مبانی مشاوره فیزیولوژی غدد آمار توصیفی روانشناسی در دیدگاه اندیشمندان اسلام معرفت شناسی روانشناسی عم ...

نه درس هات پیش نیاز پیش دانشگاهی نیستش . میتونی بپرسی از دانشگاه که چرا کم بهت واحد دادن ، اما اون یه درصد احتمال نا مرتبط بودن هستش 

نه درس هات پیش نیاز پیش دانشگاهی نیستش . میتونی بپرسی از دانشگاه که چرا کم بهت واحد دادن ، اما اون ی ...

ببخشید نامرتبط بودن چی ؟؟؟

منطورتون درسایی هست که انتخاب کردن برام ؟؟؟

ببخشید نامرتبط بودن چی ؟؟؟منطورتون درسایی هست که انتخاب کردن برام ؟؟؟

نه درس هات نامرتبط نیست که این درس‌ها مال روانشناسی هستش اما بچه های رشته انسانی درس روانشناسی و آمار و منطق و ... که مرتبط با همین رشته دانشگاهی روانشناسی هستش رو توی دبیرستان میخونن . بچه هایی که از رشته نامرتبط یعنی تجربی بعد میان حقوق یا روانشناسی یا هنر باید یه درس‌هایی به عنوان پیش نیاز پیش دانشگاهی بخونن تا بتونن به درستی رشته ای که انتخاب کردن واسه دانشگاه رو درک کنن

زنگ زدم برنمیدارن 😁

کلا ترم  اول  رو خودشون  انتخاب می کنن   واحد هاتونم  بنا بر  رشته اتون  با همکلاسی هاتون  یکسانه

پسر من مهندسی  ۱۶ واحد انتخاب کردن

دوستش روانشناسی   کمتر

اون  یکی هم  حسا بداری  اونم زیر ۱۴ واحد

در کل   بنا بر  شرایط معدلت  ترم های بعد  واحد بیشتر بردار   ترم تابستونی هم هست   نگران نباش

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد