2777
2789
پارازیت انداختی طلب کارم هستی؟ پارازیت ننداز

🤣🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینداختمش بیرون از کلاس

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
وای این دانس اموزای نسل جدیدی خیلییییی یجوری انننن.الان بگم بی تربیتن همه میان گارد مبگرن ولی دهه نو ...

ولی خداییش هنوزم بچه های با ادب تعدادشون بیشتره. منم دانش آموز بی ادب دارم. تا جایی که ممکنه سعی میکنم باهاش هم کلام و درگیر نشم. اما اگه زیادی پررو بازی دربیاره بدجور ضایعش میکنم. بدون اینکه بی ادبی کنم.

راحت می برمش زیر سوال که بقیه بچه ها هم حساب کار دستشون بیاد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حق با شماست که ناراحت و دلخور بشین ،سه تا محصل دارم ،هیچ وقت یادشون ندادم بی احترامی کنند به معلم بهشون گفتم حتی خوشتون هم نیاد چون دارن زحمت میکشند براتون باید احترام بزارید ،اگر حرفی هم دارید با تمام احترام و ادب ،کلی دانش آموز بی تربیت هست که انواع بی احترامی رو به معلم ها میکنن،زبون درازی حتی بعضی والدینشون هم همینه واقعا نسل امروزی ارتباط باهاش سخت شده سرکش شدن ،اینکه یک بچه بتونه حرفشو بزنه ،دفاع کنه خیلی خوبه ،ولی ادب نداشته باشه در قبال معلمی که خوبه واقعا زشته واقعا

🥴امضام نمیاد