2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خاکسپاری پدرم نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل نیومدنش چیه که شوهرتم حمایتش کرده؟

سالها کوزت خونه پدرش بودم

گفتم دیگه نمیتونم و خونه مستقل میخوام

بهشون برخورد

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 75...آبان 1404

هیچی

خدا پدرتو رحمت کنه .واسه این چیزها خودتو ناراحت نکن میتونی شما هم در آینده تو مجالسشون شرکت نکنی 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

چون من همه جوره بهش احترام میذاشتم

هیچوقت دلیل نیومدنش رو نفهمیدی؟زنگ هم نزد؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

اخه گناه ک نکرده میگید واگزارش کن ب خدا حق الناسم نکرده فقط احترام نزاشته همین استاترم در مقابل احتر ...

مگه فقط حق الناسو واگذار می کنن به خدا؟

ما همه امورمونو باید واگذار کنیم به خدا حالا اگه بیخودی و با فعل یا ترک فعل هم باعث آسیب به دیگران شده باشه که دیگه بدتره اوضاع.بعد جالبه بی احترامی گناه نیس به نظر شما؟

اخه گناه ک نکرده میگید واگزارش کن ب خدا حق الناسم نکرده فقط احترام نزاشته همین استاترم در مقابل احتر ...

دلشکستن گناه نیست؟دل سوزوندن؟یکیو انقدر ناراحت کنی که مدتها با خودش کنار نیاد گناه نیست؟حق الناس چیه پس؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

یه چیزی بگم اول از همه خدا به دلت صبر بده 

بعدم که دلت رو سیاه نکن یا بدش رو نخواه

قرار نیست توهم مثل اون بشی و دل سنگ

ولی متاسفانه ادم هایی هستن که وقتی بهشون حرمت میزاری و احترامشون رو داری فکر میکنن وظیفت هست

بگذر از این ادم و دلت رو صاف کن 

در پی خوشبختی🤍🌿

عزیزم مهم نباشه خانواده ی تو پدرو مادر و وشوهر و بچه هات هستن از بقیه انتظار نداشته باش وقتی شعور ندارن اینجوری اون خیلی خوشحال تر هست وقتی تو پیگیر و ناراحت و عصبانی هستی 

مگه فقط حق الناسو واگذار می کنن به خدا؟ما همه امورمونو باید واگذار کنیم به خدا حالا اگه بیخودی و با ...

اینکه از دیگران توقع بیجا داشته باشیم اشتباهه 

عرف میگ باید میومد شرع ک واجب نکرده 

نیومده به درک ایشونم مثل خودش رفتار کنه 

دلشکستن گناه نیست؟دل سوزوندن؟یکیو انقدر ناراحت کنی که مدتها با خودش کنار نیاد گناه نیست؟حق الناس چیه ...

مگ ما مسئولی ناراحتی بقیه هستیم؟؟

هر کسی خدارو داره 

وظیفه شرعی نداشته بیاد 

منم نمیگم کارش درسته بهتر بود بره ولی حالا ک نرفته نفرین کردن نداره

عزیزم خدا پدرت رو بیامرزه .ادم وقتی عزیز از دست میده تازه دور و بری ها رو میشناسه شما هم شناختی چقدر خوبه ادم ها تو این موقعیتها بشناسه زود دست و پاش رو جمع کنه.

هر ادمی از طرف شوهر خواهرشوهرت فوت کرد نه برو نه تسلیت بگو .شوهرت هم حرف زد بگو مثل خودشونم عزیزم.

برای این شوهر هم صدت رو نزار چون حس میکنم قدر نشناسه .