2777
2789

توی کره شمالی همه چیز یک باوره یعنی سازمان دهی شده (اونا هیچ چیز از چرایی نمیدونن)

هیچ ذهنیتی از آزادی و پول و ... ندارن 🤌

یعنی نمیدونن فرق بین آزادی و زندانی چیه مثلا 

یک کره ی شمالی  که از اونجا فرار کرده  بوده به کره جنوبی تو مصاحبه اش میگفت به ما میگفتن رهبرمون غصه مارو زیاد میخوره و واس همین لاغر شده و مشکل دار🫤😂

رهبر کره شمالی رو همه دیدین اصلا لاغر نیست بلکه اضافه وزن هم داره در واقع تو باور اونا چیزی از چاقی و لاغری وجود نداره نمیدونم متوجه میشید یا نه ولی انگار نمیدونن چاقی و لاغری چیه اصلا 

مثلا ما میدونیم به چه فردی میگن چاق به چه فردی میگن لاغر چون باورش رو داریم و میدونیم چی هست 

زیبایی هم دقیقا اینجوریه در واقع یک باوره که تو ذهن ما شکل دادن از بچگی مثلا از نظر ما آدم فضایی ها زیبا نیستن 

چون باور ما از زیبایی چیز دیگه ای هست 

یعنی مطلقا زشت و زیبا وجود نداره فقط باور ما تعیین میکنه تو ذهن ما زیبایی به یک شکل خاص تعیین شده

امیدوارم متوجه شده باشید چی گفتم چون یه جوری مبهمه 😅💔

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ن عزیزم اشتباهه

مشخصه به صورت آدم نگا کن ببین با اون دماغ گنده خوشگل نیس اما اونیکه چشماش بزرگه صورتش صاف اندامش عالیه آدم خوشش میاد به روش نگا کنه

این کره ایی ها و اروپایی ها چون دین ندارن هر سوالی ازشون پرسیده بشه قاطی میکنن 

میخوام معلم بشم و همچنین مادر 😍😍😍😍خداااااااااکنه چن ماه دیگه تاپیک بزنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبول ندارم ذهن آدمیزاد زشتی و زیبایی رو تشخیص میده بعضی  حالا توی هر چیزی مثلا همه میدونن گل زیباست و دیدن یک فضای در از گل ادم هارو به وجد میاره 

توی انسان ها هم همینطوره ،  بعضیا هستن همه به زیباییشون اتفاق نظر دارن 

ولی خب بعضیا هم هستن زیبایی خاصی دارن بعضیا میپسندن بعضیا نه 

خوب حرفت درست ولی مگه کره شمالی ها کورن نمیبینن رهبرشون اندازه یه گاو نره کجاش لاغره؟

چون  نمیدونن چاقی و لاغری چیه 

معنیش رو نمیدونن

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ن عزیزم اشتباههمشخصه به صورت آدم نگا کن ببین با اون دماغ گنده خوشگل نیس اما اونیکه چشماش بزرگه صورتش ...

الان از نظر کره ای ها ایرانی ها زشتن 

چراااا

چون پوست صاف و دندون خوب ندارن 

ولی آیا ایرانی ها واقعا زشتن؟

خیر 

یه کتاب خوندم در مورد یه جاسوس بود که کره جنوبی دستگیرش کرده بود نوشته بود آنقدر توی سر ما میکنن که کره جنوبی ها بد و وحشتناک هستن که میخواسته یه هواپیمای مسافربری شون رو منفجر کنه که دستگیر میشه ولی آنقدر کره جنوبی باهاش خوش‌رفتاری کردن که از خجالتش به گناهش اعتراف میکنه بدون هیچ شکنجه ای 

من قبول ندارم ذهن آدمیزاد زشتی و زیبایی رو تشخیص میده بعضی حالا توی هر چیزی مثلا همه میدونن گل زیبا ...

متوجه نشدی من چی گفتم گلم 

الان همین آفریقایی ها مگه تو رو به وجد میارن ؟

ولی زیبا هستن و کسی که باورش از زیبایی اون هست رو به وجد میاره

یه کتاب خوندم در مورد یه جاسوس بود که کره جنوبی دستگیرش کرده بود نوشته بود آنقدر توی سر ما میکنن که ...

اره دقیقاااا

چون به باورشون میگنجونن که اره مثلا کره جنوبی ها بدن و اونا باور میکنن که اره بدن در حالی که بد نیستن اصلا 

من قبول ندارم ذهن آدمیزاد زشتی و زیبایی رو تشخیص میده بعضی حالا توی هر چیزی مثلا همه میدونن گل زیبا ...

زندگی توی کره شمالی با هنه جای دنیا متفاوته خیلی عجیبه زندگیشون چون توی دنیای بسته هستن و مفهوم خیلی چیزا رو نمیدونن البته چاق و لاغری رو احتمالا متوجه میشن 

الان از نظر کره ای ها ایرانی ها زشتن چرااااچون پوست صاف و دندون خوب ندارن ولی آیا ایرانی ها واقعا زش ...

واقعا ؟ از کجا میدونی اتفاقا کره ایی ها با آرایش خوبن بدون آرایش عین چی میشن فیلمشونو دیدم همش آرایشه  تازه ایرانی ها پوست و دندوناشون خوبه ک

میخوام معلم بشم و همچنین مادر 😍😍😍😍خداااااااااکنه چن ماه دیگه تاپیک بزنم  

متوجه نشدی من چی گفتم گلم الان همین آفریقایی ها مگه تو رو به وجد میارن ؟ولی زیبا هستن و کسی که باورش ...

خب دقیقا منظور من همینه آفریقایی خب زیبایی خاص داره بعضا میگن خوشگله بعضیا شاید پسندشون نباشه چون قدرت درک اون زیبایی رو ندارن. 

مثلا مثال بزنم کویر هم زیباست اما شاید کمتر کسی دوست داشته باشه 

جنگل هم زیباست اما شاید فقط و فقط ۱ درصد از آدم ها از جنگل خوششون نیاد اکثرا عاشق جنگلن

زندگی توی کره شمالی با هنه جای دنیا متفاوته خیلی عجیبه زندگیشون چون توی دنیای بسته هستن و مفهوم خیلی ...

راستش متوجه نمیشن 

مفهوم هیچ چی رو نمیدونن متاسفانه 

خب دقیقا منظور من همینه آفریقایی خب زیبایی خاص داره بعضا میگن خوشگله بعضیا شاید پسندشون نباشه چون قد ...

همین دیگه باور هر کس از زیبایی متفاوته 

الان همین آدم فضایی ها وجود داشته باشن بیان زمین ا

میگن آدم ها چقدر زشتن و ....

چون باورشون از زیبایی چیز دیگه ای تعریف شده